Aktywne Wpisy
SmugglerFan +14
Ehh, chłop myślał, że może coś z tego będzie, bo po godzinie w kawiarni już pytała czy może przejdziemy się jeszcze gdzieś na winko, pytała o moje FB, pytała o której kończę pracę żeby wyjść gdzieś w tym tygodniu. Myślałem, że mnie polubiła. Lol, beka, iksde.
No i znowu powrót do piekła tinderowego, umówiłem właśnie kolejną randkę. Minie z kilka miesięcy zanim poznam dziewczynę, która będzie mi się tak bardzo podobać jak
No i znowu powrót do piekła tinderowego, umówiłem właśnie kolejną randkę. Minie z kilka miesięcy zanim poznam dziewczynę, która będzie mi się tak bardzo podobać jak
Najgłupszy serial jaki powstał kiedykolwiek, żartami na poziomie serialu Graczykowie albo innego dna rodem z Polskich kabaretów.
Dla tych co nie wiedzą, istnieją dwie możliwości przekazania kodu: albo tworzę nowe konto steam, na nim aktywuję kod i przesyłam dane do konta, albo loguję się na koncie osoby zainteresowanej i aktywuję kod, niestety innej możliwości nie ma.
Cena jaka mnie interesuje to 100 zł za sztukę, do lekkiej negocjacji. Przy zakupie obu gier oferuję niższą cenę, szczegóły do dogadania na priv.
Życzę Wam Mireczki miłego wieczoru :)
#devilmaycry #thedivision2 #amdrewards #gry #pcmasterrace
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora