Aktywne Wpisy
Anonek463 +1130
Mam w pracy chłopa w wieku około 55 lat który posiada syna w wieku 16 lat. Ostatnio podczas rozmowy zaczął narzekać na swojego syna w wieku około 16 lat.
On: "Mój młody to nic nie umie, ani wkrętaki używać, nawet nie umie łopaty uzyć"
Ja: "A pokazałeś mu jak to się robi? Jak tego nigdy nie robił to skąd to może wiedzieć?"
On: "To ja mam mu takie rzeczy pokazywać? Takie rzeczy
On: "Mój młody to nic nie umie, ani wkrętaki używać, nawet nie umie łopaty uzyć"
Ja: "A pokazałeś mu jak to się robi? Jak tego nigdy nie robił to skąd to może wiedzieć?"
On: "To ja mam mu takie rzeczy pokazywać? Takie rzeczy
TavarishPiesov +309
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
- Poproszę to sala...
I nie kończę, bo słyszę obok siebie:
-DZIESIĘĆ DEKA POLĘDWICY.
Stara baba. Stara baba w-----a się bez kolejki i kupuje p--------ą polędwicę. W---w w trzy sekundy, bo z------y torbami jestem, chcę kupić rzeczy do kanapek, wrócić do domu i odpocząć. W mojej głowie już myślę co zrobić w ramach zemsty, jebnąć drzwiami wychodząc? Kupić wielkie salami z pieprzem, przewrócić starą babę i lać ją po ryju pieprzowym pacyfikatorem?
Nie, stara baba sama zacisnęła pętlę na swojej szyi, powiedziała do sprzedawczyni:
- DEJ MI JESZCZE KOPYTKÓW! - w momencie kiedy sprzedawczyni kroiła jej jeszcze tą p--------ą polędwicę.
Tak się niefortunnie dla babsztyla ułożyło, że inna Pani, która mnie obsługiwała, właśnie skończyła kroić dla mnie ser.
- Będzie coś jeszcze?
- A tak, poproszę KOPYTKA.
- A ile dla Pana będzie?
- WSZYSTKIE.
I w tym momencie jakby starej babie 5 zł z niedzielnej tacy spadło na podłogę, czułem jak mnie nienawidzi, czułem jak ją c--j strzela, bo nie n---------a się kopytek z j------i skwarkami.
Będę jadł te kluski z garmażerki przez następne 3 dni albo więcej i będą mi smakować zajebiście.