Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +14
Mam taką popieprzoną aurę, że ludzie, nawet gdy mnie słabo znają, to się przede mną otwierają i zaczynają zwierzać niepytani nawet przeze mnie o żaden szczegół ze swojego życia. Przelewają to wszystko na mnie, a ja potem siedzę na Mirko o 3 w nocy, bo nie mogę spać dźwigając w głowie historie innych osób, bez własnej zgody.
Nie wyspałam się chyba już od 15 lat...
Nie wyspałam się chyba już od 15 lat...
6aesthetic9 +37
Ja to dalej nie wiem co ja od życia chcę. Pieniądze czy "kariera" są mi totalnie obojętne, zakładanie rodziny czy ogólnie związki to tematy dla mnie strasznie męczące w które nie potrafiłbym sie zaangażować na dłuższą metę. Jedyne co cenie sobie w życiu to spokój. Co ja mam robić
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://www.reddit.com/r/Warthunder/comments/b2w9hx/some_answers_from_russian_stream_1503_with_bvv_d/
Tl;DR:
Zmienią wskaźniki radaru.
Wymodelują radary zgodnie z tym, jakimi są (np. wiązka radaru w tungusce widzi pionowo w zakresie 20 stopni od ziemi)
Guydżiny będą częściej robić rebalansy ekonomii
[EW ]https://pl.wikipedia.org/wiki/Walka_elektroniczna) nie jest wykluczone, ale nadal nad tym myślą.
BVV (dev) twierdzi, zę nie porzucili RB.
Wytrzymałość samolotu jest subiektywna. Jeśli zmieniają model zniszczeń, to ma to swój powód (źródła, pomysły gaijinów itd). Wg. BVV bombowce obecnie nie wydają się zbyt kruche. Oczywiste jest, że były samoloty bardziej wytrzymałe i te mniej.
MIG-19PT mógł używać pocisków R-13M, ale z określonymi ograniczeniami, planują je wprowadzić.
Przed wprowadzeniem kierowanych pocisków z naprowadzaniem półaktywnym (z potrzebą ciągłego namierzania przeciwnika) Gaijiny muszą poprawić jeszcze kilka rzeczy (jako przykład samolotu mogącego używać tych pocisków podaje się F3D)
Bomby nie niszczą budynków, ponieważ w obecnym silniku są pewne ograniczenia przy wydajności destrukcji otoczenia.
Pociski przeciwradarowe nie są wykluczone. Będą robić przy tym odpowiedni system ostrzegający i środki zapobiegające.
Gaijiny planują zmienić pociski HE dla dział o dużym kalibrze, aby ich zachowanie bylo bardziej poprawne.
Przeciwokrętowe pociski rakietowe nie są wykluczone, ale w Gaijin ma inny priorytet przy łódkach.
@matPL1122 - to dla Ciebie:
Pojazdy szwadronowe i aktualizacje ekonomiczne będą soon™. Czekajcie na artykuły na głównej.
Pociski HEAT nie wybuchają już na krzaczkach. Tylko na płotkach, drzewach, kłodach, cięzarówkach itd.
Planują poprawić wygląd strumienia wylotowego w odrzutowcach.
#warthunder
BVV (dev) twierdzi, że nie porzucili RB - xDDDDD
Bomby nie niszczą budynków, ponieważ w obecnym silniku są pewne ograniczenia przy wydajności destrukcji otoczenia - jak zwykle ograniczenia techniczne ;D
Gaijiny planują zmienić pociski HE dla dział o dużym kalibrze, aby ich zachowanie bylo bardziej poprawne. - no oby, bo to co jest teraz to jakaś komedia
Planują poprawić wygląd strumienia wylotowego w odrzutowcach - nie za szybko? niech jeszcze