Aktywne Wpisy

Teuvo +78
"normalne" portale są tak projektowane żeby łatwo i szybko dawały dopaminę użytkownikom bo wtedy chce im się więcej i dłużej klikać
wykop jest tak zaprojektowany żeby jak najbardziej zirytować użytkowników żeby odechciało im się tutaj przychodzić
pojawia się powiadomienie, klikasz w nie a tam nic nie ma
chociaż
wykop jest tak zaprojektowany żeby jak najbardziej zirytować użytkowników żeby odechciało im się tutaj przychodzić
pojawia się powiadomienie, klikasz w nie a tam nic nie ma
chociaż

#raportzpanstwasrodka U cebe 400 osob na strimie i 500zl, a wy jak spedzacie wieczor?
źródło: image
Pobierz

Szukam firmy która byłaby gotowa wykonać analizę danych, albo kogoś, który byłby wstanie nakierować na oprogramowanie, case study itp. aby wykonać taką analizę samodzielnie. Wiem, że w matlabie są dodatki do przetwarzania danych za pomocą sieci neuronowych itp., ale nigdy z tego nie korzystałem, zależy mi na współpracy/zleceniu tego dalej.
Wrzucajcie proszę swoje pomysły, oferty na PW.
I co w związku z tym xd?
IMO (tyle, że ja nie jestem specem od big-data), jeśli z próbek możesz wyodrębnić początek i koniec stanu alarmowego, to może mógłbyś po prostu przy pomocy decision tree znaleźć zależność. Nie wiem czy i jak to zrobić w matlabie, ale google podpowiada że nie jest to rocket science :-)