Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +84
Szukam brytolskich filmów do oglądania. Nie chodzi o samą produkcję brytyjską a ten ciężki brytolski klimat - brzydkie ulice, brzydkie mordy, szara pogoda i ciężki akcent, że bez napisów nic nie rozumiesz.
Wszystko z 70s/80s/90s/2000s poproszę. Macie coś?
Do tej pory polecam:
1. Trainspotting (1996) - film pozornie o ćpunach ale w sumie to kinematografia o ludziach, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem i ze soba "CZUS LAJF" i ciężki szkocki akcent
Wszystko z 70s/80s/90s/2000s poproszę. Macie coś?
Do tej pory polecam:
1. Trainspotting (1996) - film pozornie o ćpunach ale w sumie to kinematografia o ludziach, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem i ze soba "CZUS LAJF" i ciężki szkocki akcent
źródło: Brytolskie-filmy
Pobierz
Maczuga_Herkulesa18 +299
100 plusów i pisze do konsultantki sklepu erotycznego w którym się zaopatruje, że świetnie się bawie przy ich zabawkach + wklejam jej odpowiedz w komentarzu #logikaniebieskichpaskow

Mam problem z openWRT. Router działa ok, pingi 10-12ms ale po zalogowaniu się do GUI, samo GUI muli okropnie oraz pingi świrują tak jak na skrinie. Ktoś się z tym spotkał? Jakieś lekarstwo poza totalnym resetem?
źródło: comment_UGaqRRDJedJXew8SY9OQaFohKVS9O9S9.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@jedyny_wolny_login: wr1043nd V1
@Cin: to samo
@interface: tak, wcześniej działało. Wgrałem sobie collectd, potem usunąłem i wtedy zaczęły się jaja.
Komentarz usunięty przez autora
@FLAC: Od biedy możesz zrobić tak:
top -p 8779 -b -n1 | tail -1
Gdzie 8779 to numer procesu.
to co udało mi się uchwycić, wygląda jakby większość procesów dostawała #!$%@? w momencie ładowania GUI w przeglądarce
źródło: comment_PRVG2bASGMBj0j9tkWmWtrgBiVLvibYl.jpg
Pobierz-b :Batch-mode operation
Starts top in Batch mode, which could be useful for sending output from top to other programs or to a file. In this mode, top will not accept input
and runs until the iterations limit you've set with the
-n' command-line option or untilKomentarz usunięty przez autora
@qarmin: wersja taka jak na ss
źródło: comment_Id96Jpy8nlTUcogxxjqR2nD6vdCcVeKY.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Radziłbym wgrać wersję OpenWRT 18.06.2 i sprawdzić czy problem dalej występuje, zwłaszcza, że autorzy oficjalnie wspierają taki update.