Aktywne Wpisy
KaiserBrotchen +500
Mirkwood +8
Dobra, puśćmy wodze fantazji. Jakbyście byli miliarderami to co byście kupili lub zrobili?
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Łączna wartość tego co na zdjęciu około 5k złotych. Chciałbym wykończenie jeszcze zrobić za 1k ale nie wiem czy się zmieszczę.
Bekę mam z ludzi którzy kiszą się po blokach bo myślą że budowa domu to jakieś miliony złotych. Nie, w dzisiejszych czasach można to zrobić w jakieś 30 lat oszczędzając.
Zarabiam około 100zł miesięcznie odkładam 5zl. Może ktoś powie że żyje przez ten czas jak karaluch ale ja po tym czasie jestem u siebie.
Działka po ojcach więc tu miałem luz ale większość rodziców ma jakieś ziemię więc nie piszcie że nie macie takiego luksusu.
Jeszcze 10lat oszczędzania na wykończenie i w wieku 44 lat będę miał swój własny domek.
Pozdro dla wariatów.
#budynek #mieszkanie #dom #przemyslenia #oswiadczenie #chwalesie #pdk
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora