Dom w stanie surowym ukończony. Łączna wartość tego co na zdjęciu około 14350 złotych. Chciałbym wykończenie jeszcze zrobić za 3599 ale nie wiem czy się zmieszczę.
Bekę mam z ludzi którzy kiszą się po blokach bo myślą że budowa domu to jakieś miliony złotych. Nie, w dzisiejszych czasach można to zrobić w jakieś 17 lat oszczędzając.
Zarabiam około 1300 zł miesięcznie odkładam 1200zl. Może ktoś powie że żyje przez ten czas jak karaluch ale ja po tym czasie jestem u siebie. Działka po ojcu ojca sąsiada więc tu miałem luz ale większość rodziców sąsiadów ma jakieś ziemię więc nie piszcie że nie macie takiego luksusu.
Jeszcze 1 rok oszczędzania na wykończenie i w wieku 67 lat będę miał swój własny domek. Pozdro dla wariatów.
Łączna wartość tego co na zdjęciu około 14350 złotych. Chciałbym wykończenie jeszcze zrobić za 3599 ale nie wiem czy się zmieszczę.
Bekę mam z ludzi którzy kiszą się po blokach bo myślą że budowa domu to jakieś miliony złotych. Nie, w dzisiejszych czasach można to zrobić w jakieś 17 lat oszczędzając.
Zarabiam około 1300 zł miesięcznie odkładam 1200zl. Może ktoś powie że żyje przez ten czas jak karaluch ale ja po tym czasie jestem u siebie.
Działka po ojcu ojca sąsiada więc tu miałem luz ale większość rodziców sąsiadów ma jakieś ziemię więc nie piszcie że nie macie takiego luksusu.
Jeszcze 1 rok oszczędzania na wykończenie i w wieku 67 lat będę miał swój własny domek.
Pozdro dla wariatów.
#budynek #mieszkanie #dom #przemyslenia #oswiadczenie #chwalesie #pdk
Komentarz usunięty przez autora