Aktywne Wpisy
Xeni323 +286
fałszywe oskarżenie o gwałt - nad ranem podzieliłem się z tym tutaj lecz bez szczegółów - kilku Mirków chciało abym opisał akcje to już macie ładnie:
1 Kwietnia umówiłem się z typiara z tindera że ją zgarne z pracy i pojedziemy do niej, zjemy coś ogladniemy film i tyle. Wszystko było git, nie narzekałem, nie doszło do zbliżenia, jedynie przytulanie i małe pocałunki, natomiast jeśli ona nie wykazywała chęci na stosunek to
1 Kwietnia umówiłem się z typiara z tindera że ją zgarne z pracy i pojedziemy do niej, zjemy coś ogladniemy film i tyle. Wszystko było git, nie narzekałem, nie doszło do zbliżenia, jedynie przytulanie i małe pocałunki, natomiast jeśli ona nie wykazywała chęci na stosunek to
Cosipi +88
Z tymi obrzydliwymi personami nie ubił bym nawet muchy w kiblu a co dopiero iść z nimi na marsz tuska xD
Przyczym te 12 osób to i tak minimalnym malusieńki odsetek posrańców którzy jutro tam będą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
Przyczym te 12 osób to i tak minimalnym malusieńki odsetek posrańców którzy jutro tam będą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
#zyczeniadlamirkow #rozowepaski #niebieskiepaski
Miło, że przynajmniej jeden dzień w roku ktoś o nas pamięta. ( ͡° ͜ʖ ͡°)