ej ratonko , jak pobieram fixa do gothica żeby nie było tak mało fpsów , to pojawia sie gra w dziwnym oknie, a już patch czy jak to sie nazywało aby tego dziwnego okna nie było nie działa , ktoś wie jak to ogarnąć? ( ͡°ʖ̯͡°) #gothic
@EscPL: widzę, jesteś gothicowym ekspertem więc tez się o coś spytam :D. Mam gothica 2 NK z GOG, z tymi wszystkmi duperelami co oni instalowali, i gra jest niebywale ciemna, w nocy nic nie widać, jak się wejdzie do lasu to też widoczność jest słaba, wiesz może jak rozjaśnić grę? bo suwaki w menu (kontrast,jasność,gamma) nie działają :( a przyznam,ze jest to upierdliwe trochę, jak nie widać gdzie się idzie.
wersja gry to 2.6(pol) a co do patcha to nie wiem jak sprawdzić :( wiem,że wystarczyło to zainstalować i gra hula, bez tych system packów i innych ze steama.
@EscPL: Dzięki, zainstalowanie tego wszystkiego pomogło z rozjaśnianiem gry, oraz dostosowało ją do większej rozdziałki. wiszę ci jakąś pizzę albo coś XD
#gothic
https://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1340357-Release-Gothic-½--SystemPack-%28ENG-DEU%29
@EscPL: ok dziękuję :)