Aktywne Wpisy
lagomorph +201
Co za akcja w szpitalu xD niech mi ktoś powie czy to jest normalne czy ktoś mnie robi w konia, bo aż się wierzyć nie chce.
Miesiąc temu trafiłem do szpitala. Przeszedłem operację, pobrano wycinek guza do badania histopatologicznego. Przy wypisie lekarz mówi, że wyniki badania będą za miesiąc. Dziś minął miesiąc więc pojawiam się w szpitalu i wywiązuje się rozmowa między mną (Ja) i pracowniczką szpitala (P)
Ja: czy są już
Miesiąc temu trafiłem do szpitala. Przeszedłem operację, pobrano wycinek guza do badania histopatologicznego. Przy wypisie lekarz mówi, że wyniki badania będą za miesiąc. Dziś minął miesiąc więc pojawiam się w szpitalu i wywiązuje się rozmowa między mną (Ja) i pracowniczką szpitala (P)
Ja: czy są już
Michail_Bialkow +84
Kiedy Artem, Dima i Maxim gniją w okopie pod Bachmutem, w tym czasie w knajpie w Kijowie Anastasiya, Yuliya i Viktoriya piją wino i rozprawiają o patriarchacie.
(screen z reportażu z kanału BezPlanu na YouTube)
#ukraina #wojna #blackpill #pieklokobiet #pieklomezczyzn
(screen z reportażu z kanału BezPlanu na YouTube)
#ukraina #wojna #blackpill #pieklokobiet #pieklomezczyzn
Jaki śmieszek z tego wiceprezydenta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Line-Storm: częścią historyczną zajmuje się inna osoba niż polityczną działalnością tego serwisu. I tak, teksty pani Anny nt historii to za każdym razem przyjemna lektura.