Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
psycha +9
@wolodia: Można powołać komisje, która zbada sprawę. Co jeśli się okaże, że oskarżenia wobec księdza są nieprawdziwe?
P.S. Lenin i Stalin bez wątpliwości, w 100 % byli złymi ludźmi. Nie można powiedzieć tego o księdzu.
@mroznykasztan: To się mu przywrócić pomnik i honorowe obywatelstwo, w czym problem ?
Łał uważasz że Polskę stać na to? Gratuluję wesołej polityki ( ͡° ͜
1. Zapytałem - mam Ci podać imiona i nazwiska? Nie odpowiedziałeś.
2. Czy Polska ma dodatni budżet? Miałem na myśli Niemcy, jakbyś miał "coś pod kopułą" to byś zrozumiał.
3. Nie porównywałem przestępstw do zamachów, tylko do zwykłej przestępczości imigrantów.
4. Nie wiem czy bardziej mnie razi Twoja dedukcja z d--y,
Cieszę się że piszesz o sobie.
PS. Jak już płacić to
Dokładnie to samo można o was powiedzieć.
Ty nie przekonasz mnie do bycia dzbanem, ja nie przekonam ciebie do bycia normalnym człowiekiem i tyle.
@czupek: Tylko po co to całe zamieszanie? Nie lepiej wpierw osądzić a potem robić zmiany? Szczególnie, że już pojawiają się problemy z wiarygodnością świadków:
https://www.rp.pl/Kosciol/303069932-Klopoty-z-wiarygodnoscia-oskarzyciela-pralata-Jankowskiego.html
klamstwo majace taka sama wartosc jak reszta twojego belkotu
@amazing-detective-slash-genius:
Komentarz usunięty przez autora