Wpis z mikrobloga

Zazwyczaj nie sądzi się zmarłych, ale doceniam sugestie zmiany naszych przestarzałych norm prawnych.

P.S. Na Leninie i Stalinie także wyroki nigdy nie zapadły, dlaczego obalono ich pomniki?

@wolodia: Można powołać komisje, która zbada sprawę. Co jeśli się okaże, że oskarżenia wobec księdza są nieprawdziwe?

P.S. Lenin i Stalin bez wątpliwości, w 100 % byli złymi ludźmi. Nie można powiedzieć tego o księdzu.
  • Odpowiedz
Można powołać komisje, która zbada sprawę. Co jeśli się okaże, że oskarżenia wobec księdza są nieprawdziwe?

@mroznykasztan: To się mu przywrócić pomnik i honorowe obywatelstwo, w czym problem ?
  • Odpowiedz
@amazing-detective-slash-genius widzisz nie podasz mi przykładów bo TAKICH LUDZI PO PROSTU NIE MA XDDD

Jeśli stać państwo na utrzymanie kilkuset tysięcy imigrantów na socjalu i mieć dodatni budżet, to w czym widzisz problem?

Łał uważasz że Polskę stać na to? Gratuluję wesołej polityki ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@vin42 ja j---e, weź się naucz czytać i przestań pisać jak gimbus bo nie da się na to patrzeć xD
1. Zapytałem - mam Ci podać imiona i nazwiska? Nie odpowiedziałeś.
2. Czy Polska ma dodatni budżet? Miałem na myśli Niemcy, jakbyś miał "coś pod kopułą" to byś zrozumiał.
3. Nie porównywałem przestępstw do zamachów, tylko do zwykłej przestępczości imigrantów.
4. Nie wiem czy bardziej mnie razi Twoja dedukcja z d--y,
  • Odpowiedz
@vin42 nie jestem żadnym multikontem, a trollem to jesteś Ty. I z wami wszystkimi gada się tak samo, frazesy wyuczone jak mantra. Po co w ogóle dyskutować skoro nawet nie zastanowisz się nad tym o czym mówi druga strona? Mi tego nie zarzucisz, bo kiedyś byłem taki samym prawicowym dzbanem jak Ty, dlatego oprócz żenady czuje jeszcze ulgę, że pozbyłem się tego całego jadu. Pozdrawiam serdecznie.

PS. Jak już płacić to
  • Odpowiedz