Wpis z mikrobloga

Moja mama, mimo że ma same dorosłe dzieci, wciąż kryje się z paleniem papierosów. Chociaż już każdy ją widział i mój brat jej mówił, że wszyscy wiemy, ale co z tego. Za każdym razem jak chce zapalić, zaczyna się przedstawienie.
Czasem z nią jestem w pracy, więc wymyśla mi jakieś zadania na mieście, żebym musiała wyjść. I tylko wystawia głowę, żeby zobaczyć, czy już zniknęłam za zakrętem.
Jak przyjeżdża w odwiedziny, to idzie rano, zupełnie sama zwiedzać miasto i wraca po 10 minutach.
Ale co zrobić, skoro tak woli, to ok. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis
  • 9
  • Odpowiedz
  • 0
@przegrywowa U mnie było to samo, zaczęła palić po śmierci ojca ja miałem wtedy może 13 lat, ona jakieś 38 teraz ma 45 i dalej się przed niektórymi z rodziny jeszcze ukrywa xD
  • Odpowiedz
@przegrywowa moja ciocia to samo, jej mąż wie, jej córka też chyba jej syn nie wie ale podejrzewam że by miał ma to #!$%@? xd I zawsze przychodzi do nas przy schodach palić żeby ją nie zobaczyli a moja mamę zawsze prosi żeby jej poszła po fajki do sklepu xd no debilizm xd
  • Odpowiedz
@przegrywowa: moja mama podjada słodycze, ale w ukryciu przed ojcem, a przy mnie i rodzeństwie się nie wstydzi. Nie robi tego często, a czasem tak dziwnie reaguje, bo ojciec zwracał uwagę parę razy. Z tym, że ojciec sam potrafi wciągnąć sporo słodyczy (tłumaczy brakiem cukru xD), pić colę i piwo codziennie (ile razy stwierdzał, że to świństwo, ale wraca i tak, u niego to trwa seriami często przez parę tygodni)
  • Odpowiedz