Aktywne Wpisy
bolsonn +539
Czaicie? Przyleciała do Polski żeby chodzić po górach z jakimś kolejnym Chadem xddd #lewandowska #lewandowski #p0lka
jonasz68 +198
Ludzie są zdziwieni, że prawie 3/4 polskich mężczyzn w wieku 18-29 lat w razie wojny nie chciałaby iść na front.
Żeby iść na wojnę, ryzykować wszystkim co się posiada - zdrowiem i życiem, godzić się z dużym prawdopobieństwem śmierci (z armi ukraińskiej w dni wybuchu wojny zostało 12% żołnieży) lub ciężkim kalectwem i późniejszą niezdolnością do samodzielnej egzystencji trzeba mieć cel, rzeczy które chcemy ocalić przed najeźdźcą np.
- własne mieszkanie lub
Żeby iść na wojnę, ryzykować wszystkim co się posiada - zdrowiem i życiem, godzić się z dużym prawdopobieństwem śmierci (z armi ukraińskiej w dni wybuchu wojny zostało 12% żołnieży) lub ciężkim kalectwem i późniejszą niezdolnością do samodzielnej egzystencji trzeba mieć cel, rzeczy które chcemy ocalić przed najeźdźcą np.
- własne mieszkanie lub
Moje dziecko ma 4 lata. Od tego czasu nie uprawiamy seksu. Myśle o rozwodzie. Najgorsze jest, że dla niej to normalne, że żyjemy osobno. Ja mam swój pokój, Ona z dzieckiem zajęła sypialnę. Jesteśmy "rodziną", ale dziecko jest najważniejsze,
Czy to ja jestem zjebny, że uważam małżeństwo za coś więcej niż środek do zrobienia dzieciaka?
Kiedy kończy sie pieluszkowe zapalenie mózgu i zaczyna normalne życie w partnerstwie? Cztery lata wydaj mi się być dostatecznie długo//
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: marcel_pijak}
Zaakceptował: marcel_pijak}
@AnonimoweMirkoWyznania: To wcale nie świadczy o tobie najgorzej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
U mnie zakończyło się to rozstaniem.
Przykro mi i życzę powodzenia.
Komentarz usunięty przez moderatora