Aktywne Wpisy
gardzenarodowcami +348
trzeba być serio smutnym człowiekiem, żeby mieć ból dupy o tabletke dzień po XD #sejm
nietak7 +171
Beka totalna z tego, jak każdy piwniczak uważa się teraz za znawcę branży lotniczej i pie*doli co 5 minut o #cpk .
Ja w tym temacie nie napisałem jeszcze ani jednego postu, bo się zwyczajnie na tym nie znam, więc się nie wypowiadam. Niemniej kisnę srogo z tego całego "patriotycznego" wzmożenia Mariuszy z Brighton :)
A PiS sprytnie to sobie wykombinował. Zamiast zacząć budowę, tak żeby PO już nie mogła jej zatrzymać,
Ja w tym temacie nie napisałem jeszcze ani jednego postu, bo się zwyczajnie na tym nie znam, więc się nie wypowiadam. Niemniej kisnę srogo z tego całego "patriotycznego" wzmożenia Mariuszy z Brighton :)
A PiS sprytnie to sobie wykombinował. Zamiast zacząć budowę, tak żeby PO już nie mogła jej zatrzymać,
Rok '42 Stalingrad. Do broniącego się od trzech tygodni oddziału radzieckiego, dołącza towarzysz Stirlitż, który przekradł się za linią wroga. Stirlitz podchodzi do dowódcy i pyta:
- Towarzyszu kapitanie, wy sie już tu trzy tygodnie bronijta. Jak z amunijcjom stojicie?
- Ano dobrze.
- Dobrze?
- No dobrze, adin kula adin szkop.
- A z jedzenjiem?
- Ano dobrze.
- Dobrze?
- No dobrze, ziemnjoków mamy, i czaju ze śniegu naparzymy. A i Szasza samogonu jeszcze ma.
- Towarzyszu, a jak u was z seksem. Bo Wy się tu trzy tygodnie bronita, a morale wysokjie?
- Ano dobrze.
- Dobrze?
- No dobrze. Natasze mamy.
- Natasze?
- No Natasze.
- I ona wam tak wszystkim?
- Ano wszystkim.
- A Towarzyszu... - Stirlitz konspiracyjnie ścisza głos - a ta Natasza to loda Wam robi?
- A nie robi.
- A dlaczego?
- Bo jej 2 tygodnie temu łeb ujeb#$o
#heheszki #suchar #czarnyhumor
Teraz to już w ogóle odwalił xD