Powoli tracę cierpliwość do tej gry. Grałem scavem na castomo. Respie sie na garażach z sksem więc już jest dobrze po drodze zgarniam gracza i lecę do wyjscia. Wchodzę do bunkra obok zbiorników aż po samo pokrętło i nic siedze chwilę ale tam jest niebezpiecznie więc idę do następnego bunkra obok rozjazdów kolejowych pali sie tam światło i znow nic. Do małej stacji nie dobiegłem bo mnie ubili. Sytuacja w drugą strone taka sama resp scavem na kominach poerwszy punkt przy cieżarówce choć pali sie światło nie działa. Biegnę przez mieliznę do tego przy garażach też nic. O co chodzi? Serwer Frankfurt. Jak wciskam 2 x O to nie pokazuje mi wszystkich wyjść tylko czas do końca. Obok czasu jest jeszcze taka mała liczba jakby ping. Ktoś zna ten problem. Bo u mnie to już kolejny taki wczoraj przeszedłem caly wood od morza do morza z reką przy ścianie i też żadno wyjscie nie zadziałało.
@emjot86: No właśnie 2xO i żadna lista nie wyskoczyła. Może ktoś wie jakie pewne wyjscia mają scavy na casom. Na redice jest mapka z mnóstwem wyjść z castom ale wyglada dość nieprawdopodobnie.
@Glutt: Ustaw sobie w opcjach sterowania by po wciśnięciu 1x o pokazywało godzinę i ekstrakcje, bardzo ułatwia. A co do pytania, tak powinno Ci pokazywać
Sytuacja w drugą strone taka sama resp scavem na kominach poerwszy punkt przy cieżarówce choć pali sie światło nie działa. Biegnę przez mieliznę do tego przy garażach też nic.
O co chodzi?
Serwer Frankfurt. Jak wciskam 2 x O to nie pokazuje mi wszystkich wyjść tylko czas do końca. Obok czasu jest jeszcze taka mała liczba jakby ping.
Ktoś zna ten problem. Bo u mnie to już kolejny taki wczoraj przeszedłem caly wood od morza do morza z reką przy ścianie i też żadno wyjscie nie zadziałało.
#escapefromtarkov
Ale jakieś wyjścia w ogóle pokazało? Bo one się zmieniają ogólnie i chyba scavy mają swoje?
Może ktoś wie jakie pewne wyjscia mają scavy na casom. Na redice jest mapka z mnóstwem wyjść z castom ale wyglada dość nieprawdopodobnie.
Taka mapka, czy ona jest obowiązująca?
https://gamepedia.cursecdn.com/escapefromtarkov_gamepedia/a/af/Customs_marvelin.jpg?version=580f8d5a301f69010972860a9d958dda
ale exit pointy i tak się potrafią zmieniać (są wybierane z dostępnej puli) albo blokować w czasie raidu (koniec czasu etc.)
Ale tak dobrze odwzorowanej dla innych obszarów to już nie znalazłem.