Wpis z mikrobloga

Chicker lepszy. Długa bułka zamiast okrągłej, Sos majonezowy i polędwiczka w pol przekrojona. Kurczakburger jak hamburger tylko kurczak i sos jakiś meksykański czy słodko kwaśny coś takiego. Zauważyłem że zmienili go trochę jakiś czas temu jak jadlem
  • Odpowiedz
@PopeStar2137: chikker to podłużny paluszek z masy kurczakowej z sosem jakimś musztardowym w podłużnej bułce z jakąś posypką.
A kurczak burger to jakiś kotlet kurczakowy (też formowany z pulpy) w okrąglej bułce z ostrym sosem
  • Odpowiedz
@Malpaztaboretem: włókna? Serio? Ja zawsze chikkera jadłem z tym formowanym długim paluszkiem... a włókna jeden jedyny raz w maku widziałem tylko w maestro burgerze chicken curry, gdzie była faktycznie pieczona pierś z kurczaka
  • Odpowiedz