Wpis z mikrobloga

@monox12: oj wiem że mam dla mnie przecinki kropki mogły by nie istnieć w pisowni.... Za co przepraszam tak mam ;) a co do odpowiedzi chyba masz rację zwłaszcza że na 42 calowym tv nie ogarnia kompletnie co się dzieje...
@patoologiaa: na PC łatwiej jej będzie celować, ale wpłynie to tez na to ze przeciwnicy nawet ci najgorsi tez będą jakiś tam poziom trzymać, na ps4 jeżeli ogarnia strzelanie to ma łatwiej przeciwko początkującym którzy nie dawno zaczęli grać i do strzelanek na konsoli nie są przygotowani
@krolik_wie_lepiej: no 2 lapek kamera itp to nie problem :) tak PS4 ma funkcję taką ale w niektórych gra przycina obraz. w nowego Devisiona 2 betę właśnie mi tak ucinało obraz... @Tik3rX: no sam jakoś teraz 4 kille na mapie wbiłem :P ale wolę ps , no zobaczymy co jej podejdzie.
@patoologiaa: Ale co Ci da drugi laptop jak nie ma wejścia wideo? Ew możesz z zewnętrznej karty skorzystać. No chyba, że masz na tyle mocną maszynę, że pociągnie Apexa i stream w porządnej jakości. Osobiście obejrzałem kilka clipów z ps vs konsole i te drugie to generalnie straszne drewno :D