Aktywne Wpisy
Promilus +192
Wysyłanie strażaków w miejsca tragedii na świecie to nasz towar eksportowy, który robi Polsce bardzo dobrą reklamę. Oglądam BBC i właśnie wymienili nas obok czterech innych państw, które wyślą pomoc do Turcji. Wystarczy też przypomnieć jak polskich strażaków witali w Szwecji. Dla nas w skali budżetu to grosze, a promocja lepsza niż te wszystkie reklamy promujące nasz kraj.
#turcja #polska #trzesienieziemi #strazpozarna
#turcja #polska #trzesienieziemi #strazpozarna
konsumatum +54
Hej Mirki, chcę wam opowiedzieć o sytuacji, która od wczoraj nie daje mi spokoju.
Jestem sobie od jakiegoś czasu w związku z niebieskim. Nie jesteśmy razem długo, nie mieszkamy ze sobą długo. Jest nam razem bardzo dobrze i oboje cały czas byliśmy źle traktowani przez inne osoby, więc teraz wiemy jak traktować siebie nawzajem żeby nie skrzywdzić tej drugiej osoby. Jesteśmy w sobie zakochani po uszy, wspieramy się i jest super. Oczywiście
Jestem sobie od jakiegoś czasu w związku z niebieskim. Nie jesteśmy razem długo, nie mieszkamy ze sobą długo. Jest nam razem bardzo dobrze i oboje cały czas byliśmy źle traktowani przez inne osoby, więc teraz wiemy jak traktować siebie nawzajem żeby nie skrzywdzić tej drugiej osoby. Jesteśmy w sobie zakochani po uszy, wspieramy się i jest super. Oczywiście
DZIEŃ 27 (25.02.2019)
Cały dzień się zmuszałem do robienia rzeczy, mam trochę dość. Dlatego ten dzień mało imponujący, ale nie mam siły już. Powegetować i spać.
PODSUMOWANIE DNIA
- wylazłem z piwnicy i poszedłem do biblioteki. Kawałek, bo 6600 korków. Nie lubię tak samemu chodzić, bo myślenie mnie wykańcza, znaczy nie zawsze, ale dzisiaj dość dotkliwie. Jutro spróbuję sobie wygospodarować czas na czytanie.
- Kanji przerobiłem 25 nowych, łącznie to 50 wyuczonych w miarę kompleksowo więc progres może nie jest duży, ale jest
- trzy posiłki, zaczynam myśleć mniej więcej w jakich porach powinny być, coś zeżarłem na boku, ale nie za dużo, postaram się już opanować.
- przypominam sobie, że do niedzieli muszę wysłać gdzieś cv
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #nerwicowypamietnik
@mrocznyprecel: Słuchasz muzyki podczas spacerów? Powinno być przyjemniej z własną playlistą.
super ʕ•ᴥ•ʔ