Wpis z mikrobloga

@dmde: Surowe ,pokrojone w średnio cienkie plasterki. Kiedyś smażyłem,jednak to nie to samo,bo jakby to powiedzieć uchodzi z pieczarek ten aromat i smak. A pieczarki daje brunatne,mają intensywniejszy smak i aromacik.
@Stifmeister: Ręcznie hehe,bo jakby inaczej. Rozgniatam wałkiem ciasto,formuje coś na kształt koła,kiedy już mam rozwałkowane do odpowiedniego rozmiaru,to kładę na to blaszkę,odwracam do góry nogami i zwijam boki :D
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: Dla mnie jest idealne te,które właśnie zrobiłem,jedni wolą puszyste inni cienkie,wszystkim nie dogodzisz,ważne żeby sobie dogodzić hehe :P No właśnie mogłem dać mocarelkę,tylko nie białą :D Ale jakoś tak odruchowo wziąłem żółty ser.
@dmde: Dokładnie,podsmażone pieczarki z cebulką też lubię,ale na pizze zawsze decyduje się kłaść tylko surowe :D
  • Odpowiedz