Wpis z mikrobloga

Czy mógłby ktoś polecić jakieś fajne perfumy dla młodego faceta z FAQ tak do 100 zł? #perfumy
Ostatnio się tym zainteresowałem, ale się na tym nie znam, a w drogeriach nie ma za bardzo tych zapachów do przetestowania.
  • 14
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Lucider5: jak mam coś polecić z polecanych, to polecam sprawdzić sobie zapachy na fragnatice, a z tych, które zainteresują poczytać na perfuforum, a później i tak zrobić yolo i coś kupić. A jak nie podejdzie to może odsprzedać.
  • Odpowiedz
@Lucider5 wiesz nikt nie będzie ryzykował polecenia Tobie zapachu, który możesz uznać za dziadkowy. Kwestia odbierania perfum jest bardzo indywidualna. Najlepiej zrobisz jak sam sprawdzisz zapachy na fragrantice, zrobisz sobie listę i pójdziesz do drogerii. Część z zapachów z faq na pewno tam znajdziesz
  • Odpowiedz
@Lucider5: moschino uomo? w tym budżecie są fajne, ale laski raczej na to nie lecą. Zapach wykopka jest pod tym względem pierwszorzędny - Adnan B Ambre Noir. Z takich "cięższych" nie dziadkowych w tym budżecie to nie mam pojęcia. Może oscar de la renta pour lui, ale jemu raczej bliżej do dziadkowych - czuć skórę, drewno. Ja mając niecałe 20 na karku go lubię.
  • Odpowiedz
  • 0
Lekkie i świeże : Montblanc Legend Spirit (110 zł /100 ml), Zara Seoul & Zara Lisboa (klony Invictusa & ADG 60 zł za 2 flakony po 100 ml), Perry ellis 360 Red for man (klon ADG 90 zl za 100 ml), Montblanc j (90 zł za 75 ml), Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Pour Homme (nie Black, 65 zł za 100 ml)
  • Odpowiedz
@rindo: w tej samej cenie jest też LOMANI INTENSE BLACK, no generalnie nie znam go osobiście, lecz na perfuforum mówią o czymś w rodzaju połączenia Creed Royal Oud z Gucci PH, jako stosunek cena/zapach/trwałość to ponoć 5/6

może zamówię za jakiś czas, bo lubię to co tanie i dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz