Aktywne Wpisy
Tak czytam sobie stare wpisy i widzę że jest tutaj odwieczny problem z nazewnictwem tego oto przedmiotu.. #pytanie #problemypierwszegoswiata #ciekawostki
Jak mówi się u was na ten przedmiot?
- Zastróżka 8.1% (6)
- Strugawka 50.0% (37)
- Ostrzelec 28.4% (21)
- Ostrzyczka 13.5% (10)
Tobyyy +12
Tylko wykopki by chciały zobaczyć Niemcy - Gruzja czy Szwajcaria - Słowacja. Każdy normalny chce widzieć jak najsilniejsze drużyny w tym przypadku Hiszpanie czy Anglię. #mecz
lecę na weekend Czw/Nd do Aten na tripa, co polecacie do zwiedzania/zjedzenia/wyjścia wieczorem?
#podroze #ateny #grecja #jedzenie
@Pafciok: a rejony? ;)
a właśnie mają jakiś fajny plac albo miejsce w porcie gdzie wieczorem schodzą się ludzie aby napić się posiedzieć, posłuchać muzyki?
A do zwiedzania to oprócz Akropolu i zmiany warty przy Grobie Nieznanego Żołnierza, to wszelkie możliwe wzgórza
@dezerb
@Voyage Souvlaki
Całość na talerzu kosztowała ok. 7.5€
Może w domu znajdę ulotkę to zrobię zdjęcie.
Ogółem na plus fajne rzeczy do zwiedzania. Omijaj jeżeli chodzi o nocleg dzielnice Omonia - niebezpieczne miejsce ogółem, mnóstwo narkomanów, bezdomnych i uchodźców, wieczorem sam na wyjście nie poszedłbym.
Polecam kupić sobie bilet 3dniowy na wszystkie linie - 22€ i nie martwisz się niczym
edit: widzę, że w tym 22€ jest już lotnisko to spoko, a nocleg mam właśnie przy stacji metra omonia :D
@dezerb: My mieliśmy dosłownie 300m nocleg od metra, także lokalizacja super.
Ale plecak z przodu, ręka w spodniach tam gdzie telefon i portfel i tak się przemieszczać - nie reagować gdy coś dają/proszą/wręczają na
Z dwoma rzeczami się jednak pomyliłeś, mikel nie smakował mi jedyna kawa jaką dostałem zimną i bez wyrazu a dwa to omonia. Narobiłeś mi strachu a dzielnica okazała się niczym nie wyróżniać w stosunku do reszty
@Saute zawołam Ciebie jeszcze, może podasz namiary na swój nocleg :D
koniecznie musisz znaleźć coś koło stacji metra inaczej za dużo czasu stracisz na dojazdy itd.