Wpis z mikrobloga

gospodarka

@Pafciok: a rejony? ;)
a właśnie mają jakiś fajny plac albo miejsce w porcie gdzie wieczorem schodzą się ludzie aby napić się posiedzieć, posłuchać muzyki?
  • Odpowiedz
  • 1
Do jedzenia to koniecznie Street Souvlaki i Savvas ()
A do zwiedzania to oprócz Akropolu i zmiany warty przy Grobie Nieznanego Żołnierza, to wszelkie możliwe wzgórza
@dezerb
  • Odpowiedz
@dezerb Pomyliłem zdjęcia xD ten pierwszy tańszy.

Może w domu znajdę ulotkę to zrobię zdjęcie.

Ogółem na plus fajne rzeczy do zwiedzania. Omijaj jeżeli chodzi o nocleg dzielnice Omonia - niebezpieczne miejsce ogółem, mnóstwo narkomanów, bezdomnych i uchodźców, wieczorem sam na wyjście nie poszedłbym.

Polecam kupić sobie bilet 3dniowy na wszystkie linie - 22€ i nie martwisz się niczym
S.....e - @dezerb Pomyliłem zdjęcia xD ten pierwszy tańszy. 

Może w domu znajdę ulo...

źródło: comment_BtECvyiAm2hnr87LR6M9DwU1uPZudeqN.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Saute: A jak z dojazdem metrem z lotniska do centrum, jaka cena?
edit: widzę, że w tym 22€ jest już lotnisko to spoko, a nocleg mam właśnie przy stacji metra omonia :D
  • Odpowiedz
a nocleg mam właśnie przy stacji metra omonia :D

@dezerb: My mieliśmy dosłownie 300m nocleg od metra, także lokalizacja super.

Ale plecak z przodu, ręka w spodniach tam gdzie telefon i portfel i tak się przemieszczać - nie reagować gdy coś dają/proszą/wręczają na
  • Odpowiedz
@Saute: właśnie siedzę na lotnisku i czekam na lot powrotny. Dzieki za wszystkie wskazówki przydały się chociaż bałem się,że będzie za mało czasu jednak spokojnie na wszystko wystarczyło w tym na wyjście na kluby.

Z dwoma rzeczami się jednak pomyliłeś, mikel nie smakował mi jedyna kawa jaką dostałem zimną i bez wyrazu a dwa to omonia. Narobiłeś mi strachu a dzielnica okazała się niczym nie wyróżniać w stosunku do reszty
  • Odpowiedz
  • 0
@dezerb niedługo też lecę na taki weekendowy wyjazd. Polecasz jakiś nocleg w Atenach dla czterech osob? Jestem na etapie wybierania noclegu, i nie chce też zapłacić milionów złotówek, a fajnie żeby lokalizacja była super :D

@Saute zawołam Ciebie jeszcze, może podasz namiary na swój nocleg :D
  • Odpowiedz
@Fawek nie polecam mojego i to tyle co mogę powiedzieć ;)
koniecznie musisz znaleźć coś koło stacji metra inaczej za dużo czasu stracisz na dojazdy itd.
  • Odpowiedz