Wpis z mikrobloga

@Pooodi jasne tylko, że... po meczach łatwo być mądrym gdybyś to wiedział przed sam zagrał byś za dyszke... bukmacherka uczy pokory jedno jest pewne, że nie ma pewnych spotkań, zawsze coś raz na 10 przypadków nie wejdzie, co niby nie miało prawa nie wejść.. ja przyznam się szczerze liczyłem na więcej w meczu LFC - FCB, jeśli wiedziałeś że będzie słaby mecz i (być może) zero bramek to mogłeś dać znać
  • Odpowiedz
@T-SHIRTY_com_pl: tylko rozkmin sobie jedno. Koles zainwestował plus/minius 20 zł w dokładne wyniki. Kurs jest tak p----------y, że jak jeden z 15 kuponów po 1 zł wejdzie to otrzymujesz to co widzisz. Na dzisiejszą LM kursy były tak d------e, że można było obstawić kombinacje dająca pokaźny zysk. Mi osobiście brakło bramki od j------o zostania bogatym :)
Generalnie, co ty p--------z? po najprawdopodobniej zainwestował ze 100 żeby siadły te wyniki po
  • Odpowiedz
@Yirmeyahu trzeźwy byłeś jak to pisałeś? Kolejny profesor mądry po wynikach? a jakby w obu meczach byłoby po 4-3 pisałbyś że kursy na over 6, 5 były d------e? losowe wyniki meczów... graj też w totolotka skoro losowe to te same szanse ( ͡º ͜ʖ͡º) graj po swojemu dalej tylko nie pisz analiz po skończonych meczach albo daj mi kiedy i jakie mecze mam zagrać na remisy
  • Odpowiedz