Aktywne Wpisy
aleroc +43
myslicie ze gdyby hitler dzialal w polsce to tez by doszedl do wladzy w latach 30-40?
#historia
#historia

mozis +784
Sasiad patola znowu zrobił sobie melinę z ziomkami w piwnicy w środku nocy, pech chciał że ma piwnicę centralnie pod pokojem w którym śpię, zgasiłem im światło (zapala się od zewnątrz) przekręciłem klucz tak żeby nie mogli wybić swoim i zostawiłem w drzwiach (chciałem złamać ale s------l sie nie dał a trza było pryskać), było darcie japy na całą klatkę, ktoś zadzwonił po milicję, otworzyli, tałatajstwo wywiezione na wytrzezwialke, sprawiedliwości stało się

Osoby zainteresowane zachęcamy do obserwowania tagu #wykopnaiem i tam będziemy wrzucać caaałą naszą ścieżkę na Intel Extreme Masters 2019 na który wyruszamy w czwartek. Będzie dużo zza kulis, sprzed otwarcia itd. :)
Na początek projekt naszego stoiska. Mamy info że już się buduje, także pojutrze będziemy w stanie pokazać kto i jak się tam pobudował a kto jest jeszcze w proszku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W komentarzu z drugiej strony + sklep, który będzie dostępny przez pierwszy weekend. Stoisko będzie od drugiego weekendu w hali MCK.
#nttsystem #komputery #iem
źródło: comment_hPigVGIK7j0PUmeh1UnggdaDfnsF8IgE.jpg
Pobierzźródło: comment_FmlpNxtJUAL6P6B4r72OmPxfNt8kT8hB.jpg
Pobierzźródło: comment_tcdgx8Bj8nuSjdqZiqc58Yxua1OBMaKG.jpg
Pobierz