Aktywne Wpisy
sawardega +104
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Siemka.
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Kultura osobista korwinistów w imieniu Polski i Polaków w Brukseli.
Troszkę się przestraszyliśmy co tam swojego małego wystawił. Na szczęście był to plakacik.
Naprawdę chcecie, by takie zachowanie i plakaciki Was reprezentowały?
Via Nie-Patrioci UK
#neuropa #4konserwy #korwin #bekazprawakow #polityka
@NashBridges
@Senchaa bojówkarz korwina ( ͡º ͜ʖ͡º)
Gdyby był przeciwny zniesienia obowiązku, nie byłby wolnościowcem. Natomiast myślę, że można przekonać Korwina do utrzymania obowiązku, gdyż sam jest za antybiotykami na receptę.
Tak czy inaczej to na Korwina FP publikowano wyniki głosowaniach w gimnazjum po ostatnich wyborach o ile dobrze pamietam.
Co do samego "performersu" to jest on bardzo w stylu Korwina
To podaj przykład, w którym Korwin tak się zachowuje wobec kogoś lub mówił, że taki chamski gest wykonał.
Chociażby nazywanie ludzi o poglądach lewicowych złodziejami.
Ja ci tłumaczę, że ci młodzi ludzie nie są ich przyszłym elektoratem. I tyle.
Podaj źródło, żebym miał kontekst.
Chociażby tutaj:
- Rządzą nami euro-socjaliści: złodzieje i durnie. Wiadomo, że socjalista to ogniwo pośrednie między człowiekiem a małpą - mówił Korwin-Mikke.
http://poznan.naszemiasto.pl/artykul/janusz-korwin-mikke-w-poznaniu-80-politykow-pojdzie-do,3289291,artgal,t,id,tm.html