Wpis z mikrobloga

@essq: niektórzy na wykopie pisali że dobrze, że polacy sprytni i korzystają xDD

o już się jeden znalazł @Qbanek1 XDDDDDD

Sam bym tak zrobił gdybym miał tylko możliwość, moim zdaniem to żadne Januszostwo ani polaczkowanie jak nie traci na tym żaden polak bo wiadomo czyj jest LYDL ( ͡° ͜ʖ ͡°) ot taka okazja do przyoszczędzenia. Jak można mieć coś za darmo a przy okazji nikogo się
@essq: rozumiem jeszcze odwalac cos takiego gdy jestes bezdomnym i przymierasz glodem, albo masz dlugi. Ale nie. Normalni ludzie z praca, malzenstwa nie rzadko z gowniakami, ludzie z samochodami. Cebulaczą na 100zl - mimo że to ich czyni podludzmi.
@essq: sranie w banie, w każdym kraju by takie cyrki sie działy, nawet w dubaju, ale jak zwykle trzeba wylać wiadro autokompleksów. Ostatnio w Paryżu gdzie teraz mieszkam była likwidacja sklepu z pamiątkami i wiekszosc rzeczy za 30-40%, rodowici paryżanie kupowali po 10 torebek z napisem "Paris" OMUJ BORZE FRANCJUZI CEBULAKI WSZYSCY SIE Z NICH SMIEJĄ W EUROPIE

takie #!$%@? dissy na swój naród piszą przeważnie ludzie którzy najdalej za granicą
@Wergiliusz: a no to spoko xD słuchajcie wszyscy, nie było tematu bo w Paryżu jak była promocja to wszystko wykupili xD widzisz tą różnice pomiędzy kupowaniem towaru na promocji a tym brakiem jakiejkolwiek godności by dla kilku cebul dosłownie okradać sklep z towaru? Ja rozumiem że to wszystko było legalnie ale umówimy się, człowiek mający trochę rigczu tak się nie zachowuje. I to że w innych krajach biją się na Black
@Phallusimpudicus jestem Polakiem :) użyłem tylko śmiesznego powiedzenia, wydaje mi się że prawie wykopowego slangu, jeśli niewłaściwie to przepraszam :) oczywiście nie jest to 100% społeczeństwa ale takie rzeczy zdarzają się notorycznie, ostatnio chyba było coś z karmnikami dla ptaków
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@essq: przez coś takiego nigdy u nas nie bedzie fajnej obsługi klienta i zaufania ze strony sprzedawców. A ja bym chętnie kupiła np. poduszkę i nawet w folii na niej spała jedną noc zeby zobaczyć czy bedzie mi pasować, bo jednego tygodnia kupilam 3 profilowane poduszki i żadna mi nie odpowiada, wszystkie leżą w szafie, mój kręgosłup płacze, a ja nie kupie kolejnej żeby znowu wrzucić kilkadziesiąt/kilkaset złotych do szafy. :c
@essq: He,he.... Nigdy wcześniej o tym nie słyszałem. Ale nie wiem co sądzić o takich akcjach. Z jednej strony trochę cebula, ale z drugiej...Kolesie od marketingu w różnych firmach nie widzą żadnego problemu, by za pomocą manipulacji z komunikatami, cenami, składem, opakowaniami, opisami i diabli wiedzą jak jeszcze, robić ludzi w ch.... I nie mają sobie niczego do zarzucenia. Więc ludzie też zagrali w tę grę.
@essq: Ok, nie ma problemu, przewrażliwiony jestem.
Możesz sobie wyobrazić co się we mnie gotuje, kiedy przykładowo widzę Polaków, którzy plują na swoją narodowość i wychwalają np. Niemców i niemieckie samochody, kupując Audi czy BMW, zasilając niemiecką ekonomię i fundując Niemcom luksusowe pensje, zapominając że polityka Niemiec wtedy i dziś, polega na eksploatacji Polski i robienia z Polaków mentalnych niewolników, gdzie polski Volksdeutsche dostaje trochę większą miskę ryżu.

To taki przykład.