Wpis z mikrobloga

@adriank1410: zależy ile umiesz. jak niewiele i liczysz, że coś pomoże, to nie bardzo. ale jeśli dobrze ogarniasz, to push może zmienić sposób tworzenia. ja nie umiałem zbyt wiele, ale na tyle mi się spodobał, że musiałem go mieć. i nadal uważam, że było warto. także w obu przypadkach - polecam :)
  • Odpowiedz
@kpong: używam Abletona od jakichś 5 lat co najmniej, więc nie jest źle :P Po prostu już trochę poczułem nudę w układaniu perkusji w programie i grania melodii na MIDI i Push wydaje się być takim kompletnym rozszerzeniem Live który na pewno by zmusił trochę do kreatywności i na to najbardziej liczę, dzięki za opinię :)
  • Odpowiedz
@adriank1410: no to dużo pomoże, wbudowany sekwencer bardzo pomaga, a dodatkowo pokazywanie klawiszy do grania w określonej skali upraszcza komponowanie melodii itp. co więcej, waveform z simplera na wyświetlaczu i jedno pokrętło od sensitivity daje dużo możliwości. można śmiało zamykać laptopa, wziąć pusha na kolana i bawić się godzinami :D
  • Odpowiedz
@adriank1410: push2 to złoto i kopalnia nowych i ciekawych pomysłów- układanie fajnych akordów, perkusja no możliwości jest mnóstwo i naprawdę można zrobić wiele świetnych rzeczy. Zdecydowanie warte swojej ceny ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz