Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@SpaceMonkey: nie dostaną mojego złota, oj nie ( ͜͡ʖ ͡€)

Po zmianie ekonomii (tworzenie premek tylko za pył) takie akcje jak ta wreszcie mają sens.

To co chciałbym zobaczyć to wprowadzenie jakiegoś "kantoru" gdzie można wymienić skrawki na pył, albo jakiejś jednorazowej akcji. Tylko ogłoszonej trochę szerzej niż ta ostatnia. Bo co ja z tymi skrawkami zrobię?
  • Odpowiedz
@soltysek: Nawet ostatnio chciałem wrzucić screen shot ale nie mogłem tego znaleść. Zgadzam się teraz weekendy premium mają sens i kantor jest dobrym pomysłem, ale im bardziej opłaca sprzedawać pył. Sam mam 350k skrawków i wszystkie karty i bardzo nie chciałbym nowych kart w starych beczkach. Taka liczba skrawków to starczy na 4-5 dodatków.
  • Odpowiedz
  • 1
@SpaceMonkey: ja mam 550k

Coś mi się kojarzy że jak wychodził przeklęty zimowy patch to wszystkie karty kosztowały około 40-45k, coś w tym przedziale. (oczywiście zwykłe wersje). Było ich ponad 100.

Takze twoje 350k powinno starczyć na więcej niż 4-5
  • Odpowiedz
@soltysek: w sumie nie mam żadnego logicznego wytłumaczenie dlaczego nie są. Liczba tokenów jest bardzo mała. Co do rotacji kart to chyba podstawowa kwestia w grach karcianych. Może zrobią tryb dziczy jak w HS.
  • Odpowiedz
  • 0
@SpaceMonkey: HS jest bardzo ubogi jeżeli chodzi o formaty w grze multiplayer

Standard, dzicz i jeden format limited czyli areną. No i karczemna bójka - ale jak to zakwalifikować nie mam pojęcia.

W hs czasami pogram - Świstomig/Wizbang to super opcja dla biedaków ( ͡º ͜ʖ͡º) ale słyszałem głosy społeczności która mówi że Blizzard powinien rozbić "dzicz" na mniejsze formaty bo korzystanie z faktycznie wszystkich
  • Odpowiedz