Aktywne Wpisy
wykop +42
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
1. Na Wasze profile powróciła pełna aktywność Waszego konta - w akcjach znajdziecie wpisy, komentarze do wpisów, komentarze do znalezisk oraz odpowiedzi do komentarzy w znaleziskach. Wiemy od Was, że bardzo zależało Wam na przywróceniu tych treści w profilach. Dajcie znać czy podoba Wam się ta wersja.
2. Niektórzy z Was już zauważyli, że dodaliśmy również ukrywanie (zwijanie) komentarzy osób z czarnej listy. Funkcjonalność działa zarówno w
1. Na Wasze profile powróciła pełna aktywność Waszego konta - w akcjach znajdziecie wpisy, komentarze do wpisów, komentarze do znalezisk oraz odpowiedzi do komentarzy w znaleziskach. Wiemy od Was, że bardzo zależało Wam na przywróceniu tych treści w profilach. Dajcie znać czy podoba Wam się ta wersja.
2. Niektórzy z Was już zauważyli, że dodaliśmy również ukrywanie (zwijanie) komentarzy osób z czarnej listy. Funkcjonalność działa zarówno w
luxkms78 +319
Nie dość że #!$%@?ństwo ograbiło mnie z wszelkich emocji, to nawet wspomagacze nie poprawiają nastroju. SSRI to gówno.
poza tym bez zmian na lepsze, za to sertralina wyleczyła mnie z resztek człowieczeństwa które miałem nawet jako ćpun.
Z tym że SSRI to syf się zgadzam, #!$%@? daje, jakby to nazwać ,,skutki uboczne w tabletce", czyli zero pozytywów, no chyba że za coś dobrego uważasz spłycenie emocjonalne, pogorszony sen i #!$%@? na życie.
Komentarz usunięty przez autora
- lęk społeczny znika całkiem, teraz znikł tak mocno że przerodził się w niechęć do ludzi
- po sertralinie seks był fajny, dłuższy, teraz nie mam ochoty, libido =0
- myśli rezygnacyjne i negatywne znikły, teraz już znikły i te pozytywne też
- spory zastrzyk energii na początku, teraz brak energii i motywacji
a #psychiatria na kolejnej wizycie i tak powie, że dobrze pan