Jakis mirek chetny za zakup nowego zakupionego w USA i sprowadzonego do Polski ThinkPada Carbon X1 gen6? Wersja z i7 i 16GB RAM, w sam raz dla #programista15k.
Laptop jest nowy i nigdy nie byl uzywany po prostu bylem w Stanach i nakupowalem sporo elektroniki, w tym tego ThinkPada, jak nie sprzedam za jakas w miare spoko cene to zostawie go dla siebie.
Taguje #programowanie bo to sprzet idealny dla programistow wiec moze akurat ktos sie pokusi.
@Czesiowcy: Dysk 256GB SSD, co do ceny to na pewno sporo mniej niz w Polsce w jakich komputronikach, chodza po okolo 9k wiec na pewno duzo mniej, jestem otwarty na propozycje i negocjacje.
@MaciejPN: Co do specki to wrzucam ponizej, te carbony sa lutowane wiec RAMu juz sie niestety nie dolozy.
Configuration Details
● Intel® Core™ i7-8550U (1.80GHz, up to 4.0GHz with Turbo Boost, 8MB Cache)
@Burkhard: Za niedługo także jadę do stanów, masz jakieś pro tipy co z elektorniki najlepiej tam kupić na dalszą odsprzedaż? (będe pierwszy raz w stanach)
@MercedesBenizPolska: Zaplacilem za niego 5k wiec cena ponizej tej kwoty lub pare stowek wiecej odpada calkowicie. Dla 500zl zarobku nie chce go sprzedawac, wole go zostawic dla siebie.
@WykopowyInformatyk: Ekspertem nie jestem, a to co kupilem to bardziej dla siebie albo dlatego ze byly jakies promocje. Wydaje mi soe, ze produkty z jablkiem maja wziecie w PL a w USA sa tańsze ale nie sugeruj sie mna bo to byla
Laptop jest nowy i nigdy nie byl uzywany po prostu bylem w Stanach i nakupowalem sporo elektroniki, w tym tego ThinkPada, jak nie sprzedam za jakas w miare spoko cene to zostawie go dla siebie.
Taguje #programowanie bo to sprzet idealny dla programistow wiec moze akurat ktos sie pokusi.
#sprzedam #komputery #laptopy
@Burkhard: ale napisz coś więcej - model procesora, ile slotów ram wolnych, jaki dysk, jaki ekran...cene moze?
@MaciejPN: Co do specki to wrzucam ponizej, te carbony sa lutowane wiec RAMu juz sie niestety nie dolozy.
Configuration Details
● Intel® Core™ i7-8550U (1.80GHz, up to 4.0GHz with Turbo Boost, 8MB Cache)
● Windows 10 Home
@Burkhard: niebiescy 4,5
@WykopowyInformatyk: Ekspertem nie jestem, a to co kupilem to bardziej dla siebie albo dlatego ze byly jakies promocje. Wydaje mi soe, ze produkty z jablkiem maja wziecie w PL a w USA sa tańsze ale nie sugeruj sie mna bo to byla
Kupujac za 9 w sklepie na fakture, minut podatek, minus dochodowy wychodzi 6k. Do tego z PL z gwarancja.
Tak tylko pisze, nie mam zamiaru kupowac