Aktywne Wpisy
ClaudeSpeed +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jesteście na pierwszej randce w kawiarni, popijacie kawę i rozmawiacie. W pewnym momencie proponujesz, żebyście na chwilę wymienili się filiżankami, aby spróbować, co zamówiła druga osoba.
Zanim sięgasz po jej filiżankę, pytasz żartobliwie: – Z której strony piłaś?
Ona z politowaniem wskazuje: – No, tam gdzie jest odbita szminka.
Jesteście na pierwszej randce w kawiarni, popijacie kawę i rozmawiacie. W pewnym momencie proponujesz, żebyście na chwilę wymienili się filiżankami, aby spróbować, co zamówiła druga osoba.
Zanim sięgasz po jej filiżankę, pytasz żartobliwie: – Z której strony piłaś?
Ona z politowaniem wskazuje: – No, tam gdzie jest odbita szminka.
Jak postrzegasz powyższą sytuację?
- cringe 62.7% (645)
- creepy 26.8% (276)
- zabawne 3.2% (33)
- flirtujące 4.5% (46)
- romantyczne 2.8% (29)
#samochody #prawojazdy
Wobec tego, Twoją sugestię pozwolę sobie zignorować.
To są podstawy języka polskiego a nie "niewiedza odnośnie zwrotu".
Złoty to przymiotnik lub podstawowa jednostka monetarna w Polsce.
Przykład. Złoty medal. Pięć złotych medali.
Skoro mogą wynikać, to co piszesz, że
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie nazwałem ciebie p-------m pisząc np. "TrueGrey to p----ś" ani nie zwróciłem się do ciebie "TrueGrey ty p------u".
Napisałem, że mam dupie czy obrażę jakiegoś p------a czy nie.
Prawdopodobnie stwierdziłeś, że to może dotyczyć ciebie i zgłosiłeś do moderacji. Twoje prawo.
Taka mała analogia. Idzie typ ulicą i śmierdzi niemiłosiernie. Czy mam prawo powiedzieć, typie, śmierdzisz. Weź się umyj. Czy też mam sobie odpuścić bo on nie wie, że to smród albo w obawie, że go urażę
Mówisz o 'obrażaniu się p-----i', po czym sam płaczesz i lecisz do moderacji, brawo
Co? Kolejne chochoły, który wyjmujesz z kapelusza? XD No tak, musiałeś zacząć atakować za pomocą wymysłów, bo nie potrafisz odpowiedzieć na pytania, nie denerwuj się tak, agresja po lekturze postów na portalu ze śmiesznymi obrazkami nie świadczy o tobie
Oczywiście, że ma.
@TrueGrey: Podejrzewam, że już ludzie o chociaż przeciętnym IQ znają odpowiedzi na poniższe pytania:
Skąd się odbiera
No ale cóż z braku jakiegokolwiek sensu w wypisywanych przez ciebie wypowiedziach, agresji, która niewiele pomogła, ignorowaniu niewygodnych fragmentów, zacząłeś szukać argumentów i przytyków w innych wątkach niekoniecznie powiązanych z moim błędem czy twoja interpunkcją. Nie od dzisiaj wiadomo, że tonący brzytwy się chwyta.
Idąc za twoja radą poszanuję swój i twój czas i