Wpis z mikrobloga

Po ponad roku przerwy założyłem na nowo konto na #tinder . W mojej ocenie jestem 6/10. Tak mnie rozkmina naszła. Jaki kurna ludzie mają problem z tym Tinderem? Przecież znaleźć tam laskę jest mega proste, mimo że jest ich niedomiar. Większość facetów nawet nie zagada. Wystarczy ładnie składać zdania, odnosić się do uczuć i emocji zamiast logiki i tyle. Minie tydzień może dwa i będę mógł dać nieco rozkoszy kolejnej wybrance. Naczytałem się, ze teraz trudniej bo imigranci. Z tego co widzę jest tak samo jak rok temu, czyli niezbyt trudno.
Screenów nie będzie.

PS No chyba, że masz 30 lat, mieszkasz z mamą, ważysz 120kg i pracujesz na betoniarce u Janusza bez umowy. Wtedy rozumiem :P
  • 17
@Marathora: ja tam sobie mogę zakładać konta, taki "przeciętniak" jestem, ale to Twoje "mega proste" nie dla wszystkich jest takie proste ;) Często nawet nie zdążę napisać, a od razu wylatuję, albo po prostu nie odpisują (choćbym nie wiem co wymyślił, odniósł się do zdjęcia / opisu itp) ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@jarokiet: Myślisz, że nie usuwają par ze mną? Co trzecia kasuje. Większość nie odpisuje. Po prostu next i do przodu. Nawet mnie to nie rusza, bo co to wniesie do tematu. Nie to nie, łaski bez. Laska odpisywała po jednym słowie dzisiaj to wylot. Po co się mam męczyć i pocić. Nie o to w tym chodzi.
@wiejskakoksownia: Śląsk. Nie wiem czy to "trudny teren" :)
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.