Aktywne Wpisy
Jo_chca +834
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
robert5502 +274
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Chyba jeżeli ktoś odwołuje występ na jakimś festiwalu to nie robi tego z nia na dzień, nie? Tylko przylatuje wcześniej, robi próbę, gra próbny koncert itd.
Jak więc to się stało, że W DNIU WYDARZENIA nikt z grających się nie zjawił? Organizatorzy musieli o tym wiedzieć!
Obejrzałem dwa dokumenty o tym wydarzeniu "Fyre" i "Fyre Fraud", jeden z nich jest na #netflix jakie wyszły w 2018/2019 roku i ciągle mnie to ciekawi. Tak "netflix" dodałem bo wiem że cała banda oszołomów, was się tu zleci.
#tropicalvibe #opener
Nawet z tego Netflixoweego dokumentu widać, że na Fyre nabrała się tylko publiczność i organizatorzy. Agenci wcześnie poznali, że to wszystko to lipa.
Ten film. Jest super ale jakim cudem organizatorzy wiedząc że nikogo nie będzie, nadal chcieli by tyle osób tu przyleciało?
@mtriciak33
- Major Lazer nawet nie wiedział, że ktoś go dopisał na listę kapel tam grających!
- Są jakieś durne szafki na cenne rzeczy ale zgubiono do nich WSZYSTKIE klucze i szafki po prostu stoją (albo działąją na kłódki - nikt nie poinformował, że trzeba mieć własną)
- nie ma wody, BIlly prosi aby jeden z organizatorów-gej obciągał komuś kto może wode załatwić (pewnie też był gejem)
- Fyre kłamie na ulotkach z mapką, udając że cała wyspa należy do ich festiwalu
- jakaś kobieta mająća tam restauracje pomaga zagubionym (nie dostaje złamanego grosza za udostępnienie wody)