Wpis z mikrobloga

@bylejaka: Nawet w najsłabszej wersji 0,7 masz 0,05 l i jakieś 4 konie więcej od spełniającego minimum Malucha ( ͡° ͜ʖ ͡°). Mam sentyment do tego auta bo dostałem je w użytkowanie po zrobieniu prawka i jeździłem przez 2 lata do czasu skasowania go na tyłku Passata ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@brick na coś mocnego bym się skusil by się polatalo gdzieś

@kipowrot: Może być kopciuch 2.0 215 koni? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko muszę akumulator mu wstawić bo po prawie 3 tygodniach stania to go zamknąć nie mogłem, nie mówiąc już o odpaleniu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zydomasoneria: to tak samo jak ja. Zaraz po zdaniu prawka dostałam, minęły 2 lata, a ja się jeszcze nie przesiadłam na nic innego. Może dlatego, ze nie parkuję na tyłkach passatów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
to tak samo jak ja. Zaraz po zdaniu prawka dostałam, minęły 2 lata, a ja się jeszcze nie przesiadłam na nic innego. Może dlatego, ze nie parkuję na tyłkach passatów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@bylejaka: To może pora zacząć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nigdy nie zapomnę jak wujek na spotkaniu rodzinnym powiedział: "dobrze, że skasował ten samochód bo teraz czymś lepszym jeździ".
  • Odpowiedz