Aktywne Wpisy
Caracas +87
Mało kto jeszcze wie, że dosłownie pod koniec tamtego roku z mocnym przytupem na Polski rynek motoryzacyjny wjechała Chińska marka MG.
To co oferuje w tej cenie to istny kosmos. Najdroższy aktualnie dostępny na polskim rynku model HS kosztuje od 103 do 125 tysięcy złotych.
Ten SUV jest większy od Toyoty RAV4. Z automatyczną skrzynią biegów, szklanym dachem, systemem kamer 360 stopni, skórzaną tapicerką foteli i 7-letnią gwarancją. W testach zderzeniowych dostał
To co oferuje w tej cenie to istny kosmos. Najdroższy aktualnie dostępny na polskim rynku model HS kosztuje od 103 do 125 tysięcy złotych.
Ten SUV jest większy od Toyoty RAV4. Z automatyczną skrzynią biegów, szklanym dachem, systemem kamer 360 stopni, skórzaną tapicerką foteli i 7-letnią gwarancją. W testach zderzeniowych dostał
Koner1391 +324
kisnę z tych politycznych zagrywek ,dosłownie co kadencję jest to samo, a ludzie mają pamięć złotej rybki i nadal się spuszczają jacy dobrzy są politycy, oni nas dymają na każdym kroku, ale plebs tego nie zrozumie, Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli #polityka
Michael Ballack - pomocnik kompletny, pozycja CM, styl gry: Cień, 135 meczów, 21 bramek/ok. 40 asyst.
Zalety: wzrost, 4/4 gwiazdki, strzały z dystansu, obrona, fizyczność, podania na bardzo wysokim poziomie, ustawianie w ataku, szybkość, odbiór piłki, czytanie gry przeciwnika, główki i wiele innych.
Wady: zwinność, balans, rzuty karne, stamina względnie szybko schodzi (ale jak biega przez cały mecz od bramki do bramki to chyba logiczne, ale spokojnie da radę wybiegać cały mecz, względnie względem Matuidiego, który ma jej chyba 96).
Jak najbardziej polecam tego Pana, raczej zostanie u mnie w składzie do końca edycji, chyba, że będę potrzebował pieniążków na sbc o ikony z top top. Karta jak najbardziej na plus, można przymknąć oko na zwinność, bo nadrabia resztą zdecydowanie. Warty tych pieniędzy, kupiłem go za 1.48kk na PC.
@Veyn
#fut #fifa19 #ballack
Bede bronil dziada bo druzyna w ktorej gra dala mi na razie 10-5 w pierwszej mojej LW w tym roku. Oby dobre nastroje sie utrzymaly!