Aktywne Wpisy
Noct +97
Mirki, uważajcie na #k--------------i, zmienił się skład. Nie wiem dokładnie kiedy, ale teraz zajeżdża taką sztuczną czekoladą, jeśli kojarzycie kiedyś figurki mikołajów były z czegoś podobnego. Przypomina taką "starą sztuczną czekoladę" i naprawdę się zawiodłem już samym zapachem po otwarciu opakowania.
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie
źródło: obraz
Pobierz
Novameh +15
Nieironicznie uważam, że po dwójce był to najlepszy Assassin's Creed.
#gry #pcmasterrace #assassinscreed #ubisoft
#gry #pcmasterrace #assassinscreed #ubisoft
źródło: Assassins Creed Unity
Pobierz

#kolorowaagitacja #propaganda #4konserwy #whitegenocide
IT'S HAPPENING
Europejczycy będą zbiorem ludzi bez własnej kultury, tożsamości i historii. Wewnętrzne podziały wywołają konflikty, które spowodują utratę poczucia bezpieczeństwa u obywateli. Władza wykorzysta to, aby zlikwidować wszelkie swobody obywatelskie pod pretekstem zaprowadzenia porządku. Takie społeczeństwo będzie łatwe w kontroli i "hodowli".
@Helsantonio_Montes dlaczego się ośmieszasz postujac jakieś wysrywy mającego kompleksy przegrywa zza oceanu?
@hirud: lepsze wysrywy zza oceanu niż twoje
1. Nie jesteśmy zjednoczeni. Masz może jakies międzynarodowe forum? Próbowano stworzyc normalną namiastkę tweetera, ale jest ciągle atakowany. Myślę, że dobrze jest pomyśleć nad czymś podobnym.
2. Wszyscy wpływowi gracze(wielkie korpo, politycy itd) boją się i idą ku chwale politycznej poprawności. Nie rzadko dochodzi do absurdów w tej materii. Ktos