Wpis z mikrobloga

Rozejrzałem się w tym temacie i w sumie nie tylko my zauważyliśmy tę propagandę, temat chyba staje się gorący w europie i ameryce.

It's a deliberate infliction of conditions of life calculated to bring about the physical destruction of the white population via forced diversification. That is the very definition of genocide.

https://www.youtube.com/watch?v=PDQvyJUkCKg

"I estimate that around 85% of ads where couples are shows are mixed race. Especially in British channels, where the narrative is always the same: Black man with a white girl (usually blonde).

It's so over your face now and it's not just advertising. It's movies, tv shows, soap operas, even "reality" shows... The anti-white narrative is strong in Television, and will only get worse."

#kolorowaagitacja #propaganda #4konserwy #whitegenocide
H.....s - Rozejrzałem się w tym temacie i w sumie nie tylko my zauważyliśmy tę propag...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DJArmani: Nie tylko pierwszy, po moim pierwszym wpisie było kilka wpisów które wpadły w gorące. Ludzie zauważają te propagandę, uważam, że to świetna akcja. A co do damage control neuropy, polecam ignorować.
  • Odpowiedz
@Helsantonio_Montes:
Europejczycy będą zbiorem ludzi bez własnej kultury, tożsamości i historii. Wewnętrzne podziały wywołają konflikty, które spowodują utratę poczucia bezpieczeństwa u obywateli. Władza wykorzysta to, aby zlikwidować wszelkie swobody obywatelskie pod pretekstem zaprowadzenia porządku. Takie społeczeństwo będzie łatwe w kontroli i "hodowli".
  • Odpowiedz
@Helsantonio_Montes: to co zauwazylismy wszyscy to jest jedna wielka tajemnica poliszynela. Porządnie skonsturowana machina socjologiczna. Problem tkwi w tym, że:
1. Nie jesteśmy zjednoczeni. Masz może jakies międzynarodowe forum? Próbowano stworzyc normalną namiastkę tweetera, ale jest ciągle atakowany. Myślę, że dobrze jest pomyśleć nad czymś podobnym.
2. Wszyscy wpływowi gracze(wielkie korpo, politycy itd) boją się i idą ku chwale politycznej poprawności. Nie rzadko dochodzi do absurdów w tej materii. Ktos
  • Odpowiedz