Wpis z mikrobloga

@steemm: @janushek: oj tam, oj tam =]. Na razie czekam. Jak się wkurzę to kupię PS4, czy XO, ale jakoś dla jednego tytułu średnio mi sie uśmiecha, choć pewnie bawiłbym się świetnie - mam X360 i ta jest świetna, nadal lubię przyciąć np w RDR'a.
  • Odpowiedz
@BlakDewil: niech dodadzą NORMALNE zęby, więcej nie chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Student_AWAS: Skoro uważasz, że masz PC który odpali RDRa to gry Microsoftu powinny ci normalnie odpalić więc zakup Xboksa jest imo bez sensu.
A kupując PS4 liczba gier z 1 by wzrosła do kilku/kilkunastu/kilkudziesięciu - zależy co by cię interesowało i kiedy byś chciał się jej pozbyć ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Student_AWAS: jeśli rozważasz opcję kupna konsoli obecnej generacji to rób to jak najszybciej. Wszystko tanieje, a jest pare tytułów, w które będzie można pograć tylko na PS4 :) RDR2, GoW, Horizon, jakieś Unchartedy do tego w kolejce idzie The Last of Us 2, Days Gone, czy Ghost of Tsushima. Do tego masz serwisy, czy pełno komisów, w których wymienisz swoje gry i nakładem 300zł przejdziesz pierwsze 4 pozycje, które podałem wymieniając
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Student_AWAS: wkrótce tak jak rdr 1 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@steemm: nie można tego porównywać. Gra nie wyszła na PC, bo podobno kod był słabej jakości i nie nadawał się do łatwego przeportowania. Poza tym większość studiów R* było w tamtym czasie przydzielonych do rozwoju GTA V.
  • Odpowiedz