Aktywne Wpisy
kielbasa_z_cebula +417
BoroPrimorac +13
Prezes Kaczyński w drodze ma świecenie pokarmów wsparł potrzebującego przed kościołem.
Tusk w dresie w Wielką Sobotę jeździ na hulajnodze.
Kiedyś ten Judasz przed wyborami pozował przed ołtarzykiem. Dzisiaj religia już nie jest modna więc ta chorągiewka jest za aborcją, ma w dupie święta i nawet życzeń ludziom nie złożył.
#bekazpisu #bekazopozycji #bekaztuska
Tusk w dresie w Wielką Sobotę jeździ na hulajnodze.
Kiedyś ten Judasz przed wyborami pozował przed ołtarzykiem. Dzisiaj religia już nie jest modna więc ta chorągiewka jest za aborcją, ma w dupie święta i nawet życzeń ludziom nie złożył.
#bekazpisu #bekazopozycji #bekaztuska
używam dużo linuksa na serwerach i nie sprawia on mi żadnych problemów ale gdy przychodzi mi zainstalować linuksa na desktopie to zawsze to konczy sie problemami tak jak tym razem...
Chciałem sobie zainstalować debiana 9 na swoim kompie, wszystko pięknie się zainstalowało i następnie restart, wybieram Debiana i... czarny ekran i na monitorze "Sygnał nieprawidłowy".. Oczywiście obstawiam sterowniki od karty ale nie mam jak ich zainstalować bo nawet recovery mode nie działa ani live CD xD
Jakieś pomysły jak to ogarnąć? Ctrl + Alt + F1 tez nie działa
Karta to GTX 1060
@login_zajety_sic: przecież recovery mode jest w trybie tekstowym, więc żadne sterowniki do karty graficznej nie są ładowane
@Mam_beznadziejne_zarty: zła opcje wybrałem w biosie, z integry poszedl
Komentarz usunięty przez autora