Wpis z mikrobloga

@krzychu231: Odpowiedz sobie na pytanie, czy go potrzebujesz. Robienie jakiegoś niewymiennego piłkarza, żeby potem był rezerwowym, albo, żeby robić pod niego cały skład jest bez sensu. Ja dopiero go zrobię prawdopodobnie dzisiaj, więc najwcześniej jutro dałbym znać jak się nim gra. Ja zrobiłem tak tego wschodzącą gwiazdę Joelintona, czy jakoś tak i tylko wywaliłem na niego pieniądze, a nawet na rezerwę się nie łapie.
@krzychu231:Ja robiłem , dałem mu styl gry kotwice i jest spoko daję radę, zrobiłem go bo wzmocniłem obronę ramosem i szkoda mi było Casemiro z SBC żeby nie grał i teraz jest spoko połączyłem trójkę z realu każdy ma pełne zgranie. Co do Carvajala to jest silny, wystarczająco szybki , dobry w defensywie. Cancelo if lepszy którego miałem wcześniej no ale nie pasował już do teamu a chciałem wzmocnić środek obrony
@krzychu231: Zrobiłem i trochę pograłem. W porównaniu do Ariasa futmas, który jest uważany za najlepszego obecnie dostępnego PO z la liga. Carva ma lepsze podanie, jest silniejszy fizycznie, widać go częściej w ofensywie, ale jest słabszy w powietrzu. Ogólnie oceniam kartę na +.