Czy mi się wydaje, czy moderacja usuwa wpisy dotyczące pani Ewy i dinozaurów? Caly internet o tym pięknie huczy, a tutaj właściwie cisza. Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Jesli pewna partia polityczna, będąca obecnie w opozycji, utożsamia się z wyborcami należącymi do inteligencji narodu, a jej przedstawiciel wali takie gafy, to ludzie nadal będą ją popierać, czy pomyślą, że jesli ich przedstaeiciel pokazuje brak wiedzy, to oni są mu podobni? Bo przeraża mnie wizja wyborów kiedy z jednej strony mamy socjalistów, którzy dokładają klasie sredniej pod przykrywką zajecia się bogaczami, z drugiej strony mamy pieniaczy w opozycji, którzy ładują gafe za gafą, a z trzeciej populistów.
Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Jesli pewna partia polityczna, będąca obecnie w opozycji, utożsamia się z wyborcami należącymi do inteligencji narodu, a jej przedstawiciel wali takie gafy, to ludzie nadal będą ją popierać, czy pomyślą, że jesli ich przedstaeiciel pokazuje brak wiedzy, to oni są mu podobni?
Bo przeraża mnie wizja wyborów kiedy z jednej strony mamy socjalistów, którzy dokładają klasie sredniej pod przykrywką zajecia się bogaczami, z drugiej strony mamy pieniaczy w opozycji, którzy ładują gafe za gafą, a z trzeciej populistów.