Aktywne Wpisy
Argony +17
#ukraina
Proszę mi wytłumaczyć jak mam to sobie tłumaczyć. Nie chcę być onucą, muszę to sobie jakoś zracjonalizować. Proszę o pomoc.
Proszę mi wytłumaczyć jak mam to sobie tłumaczyć. Nie chcę być onucą, muszę to sobie jakoś zracjonalizować. Proszę o pomoc.
MattBoi +9
Obserwacja po ponad roku wojny. Jeżeli ktokolwiek byłby w stanie poświęcić swoje życie za kraj w którym akurat się urodził, po obserwacji tego co dzieje się na ukrainie wniosek jest jeden - jest idiotą. Zobaczcie jak bezużytecznym kawałkiem truchła stają się tysiące orków i ukrów, jedni giną z przymusu, drudzy często z jakiejś zaprogramowanej w ich głowach tragiczno-bohaterskiej idei patriotyzmu. Koniec końców kończą jako nawóz albo jako desperaci bez rąk i nóg
Naśmiewaj się z France Football, że nie umieścili Lewego na liście ballon d'or TOP 30 najlepszych piłkarzy na świecie, gdy nawet na Polskim "grajdołku" przegrywa z Fabiańskim (nie obrażając oczywiście Fabiańskiego).
Przykład dla młodzieży, nie ważne czy jesteś najlepszy i tak ktoś wygra za "bycie sympatycznym", bo Fabiański chyba nie wygrał PL lub coś innego?
#pilkanozna
@qlimax3: Jak czytam komentarze na forach, to są te same gównokomentarze w stylu; "w końcu go ktoś docenił", "należało mu się, bo fajny, skromny chłopak" itd. Ludzie nie rozumieją, że tego wyróżnienia nie daje się za charakter czy przebieg kariery, ale tylko za
A poza tym zrobili Fabiańskiemu wilczą przysługę, to jak Brzęczek zrobił z Błaszczykowskiemu.
Wszyscy uwielbiali Błaszczykowskiego, nie było nawet 1% szydery i kpiny, co się stało po tym jak Brzęczek na siłę pchał go do składu to wszyscy wiemy.
Teraz to samo z Fabiańskim, wszyscy go lubili (i mam nadzieję że się to nie zmieni) i doceniali za dobrą grę, a teraz będzie i już jest obiektem lekkiej szydery