Wpis z mikrobloga

Oto kary za szóstą oraz siódmą rundę Retro WEK by Motorsport Capsule:

R6 @ Sebring
PRO:
Michalec486 - 1pk
Amadi90PL - 1pk
Tomek Matuszkiewicz - 1pk
SZOLTYS - 1pk
Haku - 1pk
Piast - 2pk
Robertus - 2pk

SEMI:
GTLFALO - 5pk
KrzysiekGT - 2pk
Dariusz - 1pk + DQ (IGNORED PENALTY)

R7 @ Hockenheimring:
PRO:
TheSznikers - DQ (brak pitstopu)
Syruch - 4pk
SZOLTYS - 3pk
Johny - 2pk
Prorok1394 - 2pk
Kimiz - 1pk
Piast - 2pk
----------------------
PK Łącznie:

--------------------------------------------------------------------
Mało komu się chciało zgłaszać, więc mamy nadzieje, że mało komu się będzie chciało odwoływać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeśli bierzecie wszystko na klatę to jutro w godzinach popołudniowych dodamy obszerny wpis kończący oficjalnie sezon Retro WEK

arkusz szczegółowy - KLIK
--------------------------------------------------------------------
#acleague
ACLeague - Oto kary za szóstą oraz siódmą rundę Retro WEK by Motorsport Capsule:

R...

źródło: comment_wFULePnOifCp4wAOglJNxjgoeUpUtD6d.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

aha xd fajnie że to była tylko i wyłącznie moja wina według sędziów że zdeżyłem sie z luką który zamiast wyjechać szeroko zcinał w moją strone przez co doszło do kontaktu xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
  • Odpowiedz
@prorok1394: Czemu nigdy nie piszecie odwołania, tylko wyśmiewacie całą sytuację? Zamiast opisać jak to wyglądało z Twojej strony to próbujesz wyśmiać to, że dostałeś karę. Nikt takiego zgłoszenia nie będzie brał pod uwagę przy ponownym rozpatrywaniu.
  • Odpowiedz
Powinny być rozpatrywane sytuacje tylko te które są zgłaszane, bo takto wynikają niesprawiedliwości. Ja zostałem skasowany przez gracza na SPA, ale mnie przeprosił na discordzie wiec nie zgłaszałem, a sędziowie jakoś nic nie rozpatrywali potajemnie. A tutaj luka nic nie zgłaszał a jakoś magicznie sędziowie się doczepili i wlepili kare :D
  • Odpowiedz
Anonimowe zgłoszenia są 2/10. Nic nie wiadomo do czasu rozpatrzenia, który czasami trwa ponad 2 tygodnie i weź później wracaj do tej powtórki żeby się odwoływać jak normalnie od razu można było takiemu wyjaśnić sprawę.
  • Odpowiedz