Aktywne Wpisy

Metylo +118
Dobra robota panie Midel, piękny chów Polaka zwyczajnego
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: temp_file6517089364051632653
Pobierz
Tasde +567
Jak mu powiedzieli że wznowienie przesłuchania o 15 a on ma zegarek do góry nogami, to on ma jeszcze 6 godzin przerwy ( ͡º ͜ʖ͡º)
#sejm
#sejm
źródło: temp_file313563174041725394
Pobierz

Jak za krzyż na dildo idzie się siedzieć, to za biblie na cyckach też? Bo nie wiem czy się pakować do sztumu?
#bekazkatoli
źródło: comment_6tnZnUkSz1ZgcH1V4W3MmSbDzQPXzax9.jpg
PobierzJak to jest panie lakukaraczo ze jedna wiare mozna obrazac a drugiej juz nie?
Taki przyklad - nazwiesz pedala pedalem to od razu mowa nienawisci i wyznawcy El Giebete najchetniej spalili by cie na stosie.
A jak Nergal robi dildosa z krzyza to "och ale on artystycznie wyrazil swoje uczucia, wspanialy czlowiek, wielki artysta"
Ty jako glowny wyznawca pana z wasem El Giebete powinienes walczyc o rownosc a zamiast tego
@nie_dziekuj: LGBT to jakaś nowa religia? Coś przegapiłem?
Tak. Ich patronem jest Swiety El Giebete.
źródło: comment_lcEIhCPd56DawxUp9GsWL42bo70RnZAL.jpg
Pobierz@josedra52: A jak wiadomo za gimboateizm należy wsadzać do pierdla.
Jak dla mnie między osobami LGBT a religią jest jedna spora różnica.
Te pierwsze istnieją i żyją pośród nas, a druga jest urojeniami opóźnionych umysłowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja tam nie widze roznicy miedzy wiara w pana z broda na chmurce czy wiara w to ze otyly, wasaty pan z siusiakiem jest tak naprawde szescioletnia dziewczynka.
@nie_dziekuj: co to ma wspólnego z LGBT?
No jak to?
Jedno z przykazan El Giebete
"Zaprawde powiadam wam, jestescie tym czym w danej chwili czujecie sie. Dzis wiewiorka, jutro krzeslo"
A tak na powaznie to chodzi o gender fluid.
Dziewczynka, chlopiec, gałąź, wanna, to od ciebie zalezy kim jestes.