Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Czy mógłby ktoś powiedzieć dlaczego wg. was Skyler była irytująca? Przed obejrzeniem tego serialu czytałem sobie wykop i co chwilę czytałem jaka to Skyler nie jest irytująca I chciałem się przygotować na to, ale oglądając to naprawdę nie uchwycilem momentu żeby mnie denerwowala tak jak się to zapowiadało...

PS. Mógłby ktoś mi rozjaśnić sytuację z Jesse'm, kiedy to on czekał na samochód w którym będzie miał nowa tożsamość itp. i nagle sięga po paczkę fajek i wie, że to Walt otrul Brock'a? #seriale #breakingbad
  • 18
@Platinii a tak pytam :) w better call saul skupili się na Saulu i jest pokazane cała jego historia (historia Mike'a też). Ogólnie bardzo polecam, czekam teraz na kolejny sezon.
Ps. Też mam w planach Narcos, Wikingów polecam, ale po którymś sezonie przestałam oglądać bo z odcinka na odcinek było coraz gorzej.
  • 0
@tomahawkk: o to może się skuszę, akurat dwie fajne postacie. Co do wikingów, oglądałaś może GoT i możesz powiedzieć co wg. Ciebie było lepsze? Wikingów mialem zamiar zacząć po obejrzeniu gry o tron, ale jakoś zapał zniknął i nie wiem czy w jakis sposób wikingowie umywaja się do gry o tron.
@Platinii a co do tej sceny gdzie Jessie uświadamia sobie że Walter stoi za tym otruciem, to z tego co pamiętam, Walter zrobił taki papieros w którym była trucizna i dał go Jessiemu żeby ten otruł Fringa. Czekając na samochód Jessie siega po fajki i nagle obczaja się że nie ma tego papierosa i nagle wszystko mu się połączyło w całość i wie że to Walter zabrał papierosa i otruł dzieciaka. Tak
  • 0
@tomahawkk: Szczerze? Nie wciągnął mnie ten serial jakoś bardzo, myślałem że będę miał takie same uczucia jak po obejrzeniu dom z papieru gdzie czułem taka pustkę, że takiego serialu już nie obejrzę.. Jednak i tak serial na duży +, choć tak jak mówiłem, myślałem że się a bardziej wyciągnę :D
@Platinii a mi się mega podobał ze względu na rozwój postaci i np na takie szczegóły jak gra kolorów itp. :) pamiętam że po obejrzeniu go miałam dużo rozkmin, uwielbiam takie seriale
@Platinii: Skończyłem serial jakoś tydzień temu. Też mnie zastanawiała ta scena i nie wiem jak on to skumał.Ogólnie to powstaje film pełnometrażowy o wydarzeniach Jessego co zrobił po akcjach w filmie i rzekomo niektóre uśmiercone postacie mają powrócić.
@Platinii: Znalezione na innej stronie i to ma sens ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Bo prędzej myślał, że po prostu zgubił rycynę [Walt udawał, że znalazł ją w odkurzaczu] a Brock po prostu przypadkiem zatruł się tą konwalią. Gdy zobaczył, że Heull ukradł mu dragi uświadomił sobie, że tak samo było z papierosem z rycyną a całe zamieszanie z otruciem Brocka było tylko po to żeby nastawić go