Aktywne Wpisy
WielkiNos +355
Ten brutalny film pokazuje czym jest w dzisiejszym świecie mizoginia. Zobaczcie jak bezlitośnie została zgnębiona ta kobieta przez tego mężczyznę. Niestety nie była w stanie wytrzymać psychicznie tak bezwzględnego ataku i musiała opuścić studio.
Gdzie są dżentelmeni szanujący kobiety? Dlaczego on to zrobił? Brak słów i #pieklokobiet
#mizoginia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #whatever
Gdzie są dżentelmeni szanujący kobiety? Dlaczego on to zrobił? Brak słów i #pieklokobiet
#mizoginia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #whatever
Barabasz111 +1653
PS. Mógłby ktoś mi rozjaśnić sytuację z Jesse'm, kiedy to on czekał na samochód w którym będzie miał nowa tożsamość itp. i nagle sięga po paczkę fajek i wie, że to Walt otrul Brock'a? #seriale #breakingbad
Ps. Też mam w planach Narcos, Wikingów polecam, ale po którymś sezonie przestałam oglądać bo z odcinka na odcinek było coraz gorzej.
Bo prędzej myślał, że po prostu zgubił rycynę [Walt udawał, że znalazł ją w odkurzaczu] a Brock po prostu przypadkiem zatruł się tą konwalią. Gdy zobaczył, że Heull ukradł mu dragi uświadomił sobie, że tak samo było z papierosem z rycyną a całe zamieszanie z otruciem Brocka było tylko po to żeby nastawić go