Aktywne Wpisy
TSR44 +373
ATAT-2 +480
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Czy to jeszcze normalne? Ktoś też tak ma? ( ͡º ͜ʖ͡º)
I w ogóle to co robicie z pudełkami? Ja obecnie staram się je składować, ale muszę przyznać, że nie bardzo już mam gdzie je chować - zwłaszcza po tych większych zestawach. Nawet ku mojej wielkiej rozpaczy pozbyłem się kilku pudełek po mniejszych zestawach, typu startery z Lego City.
#lego
@rothen: nieprawda ;)
@ScorpZero: Mam jeden pokój tylko na klocki. Serio. Mam tam miejsce na szufladki na klocki, konkretne biurko do budowania modeli, szafę
@rothen a czemu chore? Powinienem czas wolny spędzać w barze? :))
@M_longer: Aż mi dech zaparło. Też tak kiedyś chcę! :D
@Dark_Lord_22: O z tym rozkładaniem na płasko to w sumie dobry pomysł. Chyba też tak zacznę robić. Bo jednak wrzucanie ich na szafę prowadzi do tego, że pokój wygląda jak turbo-graciarnia. :D