Wpis z mikrobloga

Kiedy chcesz mieć własne, większe mieszkanie nie z powodu jakichś tam potrzeb typu dzieci, dorosłe życie i tym podobne pierdoły, a dlatego, że w obecnym pokoju robi się skandalicznie za mało miejsca na Lego...

Czy to jeszcze normalne? Ktoś też tak ma? ( ͡º ͜ʖ͡º)

I w ogóle to co robicie z pudełkami? Ja obecnie staram się je składować, ale muszę przyznać, że nie bardzo już mam gdzie je chować - zwłaszcza po tych większych zestawach. Nawet ku mojej wielkiej rozpaczy pozbyłem się kilku pudełek po mniejszych zestawach, typu startery z Lego City.

#lego
  • 12
  • Odpowiedz
Kiedy chcesz mieć własne, większe mieszkanie nie z powodu jakichś tam potrzeb typu dzieci, dorosłe życie i tym podobne pierdoły, a dlatego, że w obecnym pokoju robi się skandalicznie za mało miejsca na Lego...

Czy to jeszcze normalne? Ktoś też tak ma? ( ͡º ͜ʖ͡º)

@ScorpZero: Mam jeden pokój tylko na klocki. Serio. Mam tam miejsce na szufladki na klocki, konkretne biurko do budowania modeli, szafę
M_longer - > Kiedy chcesz mieć własne, większe mieszkanie nie z powodu jakichś tam po...

źródło: comment_dmVEHWpatQsMeS8Eac96sx5EElSmGm8g.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@rothen: O dokładnie. Alkohol i tak się zaraz wydali i nie ma funu, a Leguszki jak były, tak będą. ( ͡º ͜ʖ͡º)

@M_longer: Aż mi dech zaparło. Też tak kiedyś chcę! :D

@Dark_Lord_22: O z tym rozkładaniem na płasko to w sumie dobry pomysł. Chyba też tak zacznę robić. Bo jednak wrzucanie ich na szafę prowadzi do tego, że pokój wygląda jak turbo-graciarnia. :D
  • Odpowiedz