Aktywne Wpisy

HuopWsiowy +78
Czy wy też uprawiacie tzw. KRĘCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)

Alex_Sarach +136
Hejterki pisały, że jestem trollem. Na nagraniu załączam oficjalne upoważnienie mojego idola i mentora - Sebastiana.
W związku z nagraniem oświadczam, że od dzisiaj wprowadzam porządki. Tag zostaje usunięty, a hejterki będą banowane i pociągnięte do odpowiedzialności karno sądowej. Koniec ze szkalowaniem dobrego imienia Seby
Od miesiecy prowadziłem archiwizacje wpisów hejterków, także usunięcie kont nic wam nie da.
Nastał czas rozliczeń.
#sebcel #frajerzyzmlm
W związku z nagraniem oświadczam, że od dzisiaj wprowadzam porządki. Tag zostaje usunięty, a hejterki będą banowane i pociągnięte do odpowiedzialności karno sądowej. Koniec ze szkalowaniem dobrego imienia Seby
Od miesiecy prowadziłem archiwizacje wpisów hejterków, także usunięcie kont nic wam nie da.
Nastał czas rozliczeń.
#sebcel #frajerzyzmlm

#kawa #kawatime
źródło: comment_flKe7Rv0UENhYAoAVF5mfPy05Dxco9mT.jpg
PobierzDo domu mam już Vario W i nie zamierzam go zmieniać dopóki się nie zepsuje. No chyba, że kupię maszynę do espresso, wtedy sobie coś jeszcze elektrycznego wstawię, ale dalej się zastanawiam czy to ma sens...
EK spoko ale mierzymy siły na zamiary, twardość żaren jest bardzo zbliżona albo EK jest ciut twardszy a raczej powinien.
@Mekinsky: Jeszcze jakąś małą dźwignię będę brał pod uwagę, ale to jak kupię nową kuchnię, chyba najlepiej spełni moje oczekiwania.
@wyrrrrwaaaa Jeszcze będziesz żałować, jak jesteś z Krakowa to zapraszam na Kamienna 16
@Mekinsky: jest dużo - Bocca, Lot Sixty One, Keen, Screaming Beans, White Label i wiele wiele innych... Ja akurat zamawiam i tak 90% kawy z belgijskiego Caffenation, bo jestem stałym klientem i mam bardzo dobrą cenę :) Może to nie jest top, ale na codzień jestem bardziej niż zadowolony.
Ja też najchętniej napiłbym się tylko od czasu do czasu szocika, ewentualnie zrobił małe