Aktywne Wpisy
youknowthisxd +147
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Britney16 +6
Myślicie, że jak pisałam analizę finansową dino s.a. Na licencjacie to mogę napisać na magisterce analizę finansową innej spółki? Myslam o fame mma brzmi spoko i całkiem przyjemnie #pracalicencjacka #studbaza #magister #famemma #wychodzimyzprzegrywu #redpill #blackpill #logikaniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
Gdzie w #krakow można zrobić test Coopera?
Ewentualnie jak taki zrobić w domowych warunkach?
Podejmuje trzecią próbę w życiu #bieganie i ostatnio kupiłem mądrą książkę w której
jest napisane że warto taki co jakiś czas robić żeby widzieć postępy albo i nie.
@Sl_w_k_1: 12min biegania miedzy kuchnia a pokojem, jak to sobie wyobrazasz?
Idz na jakas ogolnie dostepna bieznie i cisnij liczac okrazenia, albo na jakas bieznie na silownie i tam dymaj.
Tylko nie wiem czy jest sens pchac sie w test jak dopiero zaczynasz biegac, bo moze sie okazac ze 10min ciagiem nie przebiegniesz ¯\_(ツ)_/¯
@tomekkp: a to o tym nie słyszałem.
Kuzyn polecił mi książke "Biegiem przez życie" i tam jest test Coopera.
Na razie chce sprawdzić gdzie jestem.
@Matemit: najlepsza opcja. Zawsze robią przed jesiennym półmaratonem i na wiosnę, niedługo przed Marzanną. Polecam, jak się
@enron: no właśnie próbowałem jakiś czas temu robić to na okrążenia tylko pod koniec miałem takie plamy przed oczami i szum w uszach że za cholere nie mogłem sobie przypomnieć ile kółek zrobiłem:)
Jak coś to pisz pv, możemy się dogadać i mogę ci stanąć ze stoperem przy AWFie