Aktywne Wpisy
Horkheimer +25
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
IdillaMZ 0
#usa duzo na temat problemow stanow Pasa Murzynow, czyli glownej koncentracji czarnych, mowi poparcie calej reszty ludnosci dla Republikanow, mimo niemal 100% poparcia, polnocnokoreanskich wynikow ludnosci czarnej dla Demokratow
Ładne
Komentarz usunięty przez autora
@powsinogaszszlaja: Miejsca mało, chyba, że dam mu żyć gdzieś na dziko ( ͡º ͜ʖ͡º) W sumie to tak sobie przypomniałem, że go kupiłem, żeby kompostownik zakryć, do takiego celu chyba w sam raz
@Niewiemja: Kwitnie do przymrozków. Później ptaki mają co jeść, szczególnie szczygły.
Sam się później rozsieje. Zostawisz gdzie Ci pasuje.
@powsinogaszszlaja: Tak mam napisane na opakowaniu ¯\_(ツ)_/¯ O ptaki sie martwić nie musisz dopóki jestem w pobliżu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo ogólnie chodzi mi o to, że mam do wyboru albo to albo łubin trwały z takich ozdobnych i sie waham
Poszukam zdjęć jak fajnie szarłat się komponuje. Ale mam za dużo zdjęć, więc muszę pogrzebać.