Wpis z mikrobloga

Myślałem ze z tą poprawnością polityczną w filmach to tylko heheszki, a tutaj takiego xD Jako dobry starszy brat wziąłem młodego na film "O psie, który wrócił do domu". Z negatywnych postaci w filmie mamy chciwego biznesmena, skorumpowanego gliniarza oraz bezdomnego, wszyscy to biali mężczyźni. Połowa pozytywnych postaci to czarni, nawet głównemu bohaterowi musieli wcisnąć dziewczynę murzynkę. No i oczywiście nawet w filmie skierowanym dla dzieciaków musieli wcisnąć wątek pary gejów, oczywiście nie muszę mówić ze te geje były przedstawione jako jedne z najbardziej pozytywnych postaci xD

#randomanimeshit #azurlane #amagi #kitsunemimi #kemonomimi #anime
Pobierz Hajak - Myślałem ze z tą poprawnością polityczną w filmach to tylko heheszki, a tutaj...
źródło: comment_vBjaKf5hX7i9tPV8pDWQYV3zzClt1bTD.jpg
  • 8
@Hajak: To właśnie jeden z wielu powodów, przez które, wolę obejrzeć dobrą chińską bajkę / dobry serial niż gówno z Hollywood...
Oglądam, ale dobre seriale jak:
-Breaking Bad
-Sons Of anarchy
-Black Mirror
-Stranger Things
-Westworld
-Shameless
-The Expaanse
-Wikings (do pewnego momentu)
-True Detective

Filmy praktycznie w ogóle...
@Azur88: Filmów i seriali praktycznie w ogóle nie oglądam, dla zobrazowania powiem ze dopiero w tamtym roku obejrzałem Władce pierścieni, a z normalnych seriali tylko Breaking Bad () A ze obydwie produkcje są uważane za genialne, a mi delikatnie mówiąc średnio podeszły to sobie darowałem dalszą zabawę w oglądanie filmów/seriali i pozostałem przy samym anime :&
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Hajak: maaan, Sopranos, The Wire (!), Boardwalk Empire czy nawet Vicious, pełno jest dobroci, scenariuszowo to dać gości z US i animatorów z JPN i by coś wyszło.

Wiecej dziesiątek wystawił bym serialom niż anime, tak po latach.

Z tego sezonu oglądam tylko dwie bajki, co świadczy o przemęczeniu a oglądam bajki gdzieś od 2014 czy tam 15.