Po tym patchu gra się FENOMENALNIE (ʘ‿ʘ). W końcu padają NORMALNE bramki. Można strzelać z wszystkiego, a nie tylko finezja z dystansu. Aż nie chciało mi się przestawać grać, ale już 12, a rano do robłoty ( ͡°ʖ̯͡°). z 1900 pkt zrobiło się 2160 i jutro prawdopodobnie awans do 2 dywizji. Powtarzam, dla kogoś, kto bardziej sobie ceni konstruowanie akcji i różnorodność w strzelaniu bramek ten patch to zbawienie. Szkoda tylko, że dopiero po 4 miesiącach gra wygląda jak powinna. Nie może być w takich grach czegoś co jest na tyle OP, że a czynność daje pewność w wykonaniu(jak w tym przypadku finezja czy rok temu płąskie strzały po ziemi) . Gracz powinien wykazać się kreatywnością, a nie obcykanymi schematami, które działają za każdym razem. Brawo EA(。◕‿‿◕。) #fut
@guowa91: ja dzisiaj zagrałem cztery mecze dr i cztery wysoko wygrane. Ostatnio tak dobrze szło w premierę. ( ͡°͜ʖ͡°). Ciekawe czy przełoży się na LW i wbiję coś więcej niż gold 2.
A nie mówiłem że większość będzie zadowolona , przecież do tej pory to był symulator strzałów finezyjnych szkoda że dopiero po 4 miechach dostaliśmy fife ( ͡°͜ʖ͡°)
#fut