Aktywne Wpisy
Linnior88 +21
Czy facetom siedzenie na kiblu sprawia jakąś analna przyjemnosc ? Czy wy czujecie rozkosz oddając stolca ? Przysięgam że połowa facetów jakich znam potrafi siedzieć z godzinę na tronie , co można tyle robić w kiblu ? Czy wy się odurzacie tymi zapachami czy co ?
423frewq4f23 +12
Kilka informacji apropo dzisiejszego dnia.
Byliśmy z Olkiem u Hani w ośrodku. Hania mieszka w sali 3 osobowej. Na świetlicy ma TV i książki do czytania. 3 posiłki dziennie. Umyta, paznokcie odcięte, świeże czyste ubranie. Uśmiechnięta. Mówi tylko że trochę jej się w głowie miesza. W tygodniu ma być lekarz i zbada Hanię A na początku listopada przychodzi do ośrodka psychiatra który ocenia stan psychiczny lokatorów tego ośrodka. Dałam jej torbę z ubraniami i kupiliśmy jej trochę owoców i słodyczy oraz soki.
Hania wszystkim serdecznie dziękuje za dobre słowa ❤❤❤
Sprawa Mirki jest bardziej skomplikowana, bo nie możemy narazie ustali gdzie karetka odwiozla ze Złotych Tarasów do którego szpitala. Byliśmy na policji, policja mnie zbyla do pogotowia ratunkowego. Byłam tam ale po 18.00 A sekretariat pogotowia ratunkowego czynny jest do 15.30. Myślę że potrzebujemy trochę na to czasu aby dojść po Nitce głębka aby znaleźdź Mirkę Dlatego temat Mirki narazie nie poruszamy na grupie. Jak coś konkretnego ustalę to dam znać.
Teraz kwestia Olka.
Olek od jutra idzie do pracy. Na 7.00
Nie pytajcie mnie co to za praca, bo to już sam Olek Wam powie na najbliższym live
#kurzatkowski